120424

Evenimente [24 aprilie, 2012] <<<

La invitaţia Asociaţiei Bibliotecarilor din Republica Moldova bibliotecarii universitari au participat la  omagierea solemnă a  Zilei Bibliotecarului  şi consemnarea Zilei Mondiale a Cărţii şi Dreptului de Autor, desfăşurată la data de 24 aprilie 2012 în incinta Filarmonicii Naţionale „Serghei Lunchevici”. Evenimentul a fost un prilej deosebit de a reliefa importana bibliotecilor în societate, de a demonstra interesul şi sprijinul pentru Bibliotecă şi Bibliotecar, precum  şi de a aduce un omagiu Profesiei de Bibliotecar. 

Doamnei Elena Harconiţa, Directoarea Bibliotecii şi Silviei Ciobanu, sef serviciu i-au fost decernate Diplome de Onoare a Ministerului Culturii pentru merite deosebite în dezvoltarea mediului profesional şi promovarea culturii naţionale şi cu prilejul Zilei Bibliotecarului.

Conform tradiţiei la Gala ABRM au fost prezentate rezultatele Concursurilor Naţionale: „Cel mai Bun Bibliotecar al anului 2011” şi „Cele mai Reuşite Lucrări în domeniul Biblioteconomiei  şi Ştiinţei Informării din anul 2011”. 

Diploma de Excelenţă Cel mai Bun Bibliotecar al Anului 2011, ediţia XXI-a a fost conferită doamnei Nataliei Culicov, şef serviciu Referinţe Bibliografice.

În cadrul Concursului „Cele mai Reuşite Lucrări în domeniul Biblioteconomiei şi Ştiinţei Informării din anul 2011” Biblioteca  Ştiinţifică a Universităţii de Stat “A.Russo” din Bălţi a obţinut 6 premii pentru 12 lucrări. 


PREMIUL MARE


BIBLIOTECONOME

Premiul I

Premiul II


BIBLIOGRAFII, Premiul I


MATERIALE PROMOŢIONALE , Premiul II


PREMIUL SPECIAL PENTRU  DESING

Foto