Svetlana Toma, actriţă – 70 de ani de la naştere” în ArtClub-ul BM „Eugen Coşeriu

 

Evenimente [20 mai 2017] <<<


Expoziţia „Destinul mi-a oferit o viaţă uimitoare…” Svetlana Toma, actriţă – 70 de ani de la naştere” în ArtClub-ul BM „Eugen Coşeriu”

   Valentina VACARCIUC, bibliotecar, şi Angela HĂBĂŞESCU, bibliotecar principal la Biblioteca Ştiinţifică USARB, serviciul Comunicarea colecţiilor, au prezentat expoziţia on-line „Destinul mi-a oferit o viaţă uimitoare…” Svetlana Toma, actriţă – 70 de ani de la naştere” la întâlnirea admiratorilor de film „Vedeta filmului romantic”, desfăşurată în ArtClub-ul Bibliotecii Municipale „Eugen Coşeriu”, Palatul de cultură al mun. Bălţi în data de 19 mai.
La eveniment au participat studenţi şi profesori de la Universitatea de Stat „Alecu Russo”, bibliotecari din municipiu şi alţi orăşeni pasionaţi de creaţia Svetlanei Toma, artistă a Poporului din Republica Moldova.
Moderatorul activităţii, Inna CUZNEŢOVA, sefa Sălii de Arte a oferit în dar Bibliotecii Ştiinţifice USARB două publicaţii, semnate de romanciera, jurnalista şi cineasta Zinaida Circova şi tânăra sriitoare Olga Circova.

Foto