Cursul multidisciplinar „Biblioteca. Comunitate. Solidaritate

 

Evenimente [29 aprilie 2017] <<<


Cursul multidisciplinar „Biblioteca. Comunitate. Solidaritate: realizarea Obiectivelor Dezvoltării Globale 2030”

În data de 27-28 aprilie 2017, Mihaluţa Lina, director adjunct, Raileanu Ludmila, şef serviciu şi Culicov Natalia, şef oficiu la BŞ USARB au participat la cursul multidisciplinar „Biblioteca. Comunitate. Solidaritate: realizarea Obiectivelor Dezvoltării Globale 2030” cu o durată de 24 ore academice, care a avut loc în cadrul Centrului de Formare Continuă, BNRM.

În calitate de formatori i-au avut pe Vera Osoianu, director adjunct, Ludmila Corghenci, șef Centru, Ecaterina Dmitric, șef serviciu, Irina Cozlov, specialist principal la BNRM şi un formator invitat: Lucreția Ciurea, expert, ONU în Moldova.

Cursul a avut drept obiective: Augmentarea cunoștințelor și deprinderilor de dezvoltare a serviciilor bazate pe și în sprijinul realizării Obiectivelor de Dezvoltare Durabilă (ODD) - 2030; Dezvoltarea competențelor de a elabora planuri pentru inițierea/continuarea unor servicii / activități bazate pe OOD 2030; Fortificarea contribuțiilor bibliotecilor la dezvoltarea comunităților prin promovarea și realizarea Obiectivelor Dezvoltării Durabile 2030.

Foto