Platforma interactivă PRIMO ExLibris

 

Evenimente [14 septembrie 2016] <<<


Platforma interactivă PRIMO ExLibris – instrument modern de regăsire a informaţiei

   Stimati utilizatori, Biblioteca Ştiinţifică a Universităţii de Stat „Alecu Russo” din Bălţi Vă oferă acces la un nou produs informațional – Platforma PRIMO ExLibris (http://primo.libuniv.md/) de tip discovery, delivery, care are capacitatea de a oferi acces la informaţii calitative, rapid şi cu exactitate, dintr-o gamă largă de resurse informaţionale. Acest produs este generat datorită participării Bibliotecii în cadrul Proiectului TEMPUS „Servicii Informaţionale Moderne pentru Studii de Calitate”, (2013-2016) http://misisq.usmf.md/index.php/en-us/.
   În PRIMO sînt integrate cataloagele electronice a şapte biblioteci universitare - participante în proiect: cărţi, articole, teze, reviste, CD-DVD, Repozitorii Instituţionale, precum şi un șir de resurse externe globale : baze de date EBSCO, SpringerLink, documente în acces deschis etc.
   PRIMO este comprehensiv, stimulativ, accesibil, modern, partajat - permite utilizatorilor accesul dintr-un singur punct, oricînd şi oriunde, la o multitudine de resurse informaţionale. În PRIMO utilizatorii pot să-şi creeze un cont, să gestioneze e-raftul cu cărţi, să rezerveze online, să se aboneze pentru notificări, alerte etc.


UTILIZAŢI Primo ExLibris - acces rapid, intuitiv și personalizat la o multitudine de informații științifice!