Donații de carte

 

Evenimente [14 decembrie 2015] <<<

 

Donații de carte

Radu Ilie OVIDIU
  
Biblioteca Ştiintifică USARB a primit o donaţie de carte din biblioteca personală a regretatului RADU ILIE OVIDIU, prof. univ. la Universitatea Politehnică din București, Facultatea Electronică. Donaţia include 41 cărţi în limbile română, engleză, germană, o revistă și 2 documente electronice din domeniul tehnicii. Volumele de electrotehnică, circuitul electronic, procese digitale, treanzistoare cu efect de cîmp, televiziune vor fi utile studenților şi cadrelor didactice de la Facultatea de Ştiinţe Reale, Economice şi ale Mediului.Biblioteca Ştiintifică USARB a primit o donaţie de carte din biblioteca personală a regretatului RADU ILIE OVIDIU, prof. univ. la Universitatea Politehnică din București, Facultatea Electronică. Donaţia include 41 cărţi în limbile română, engleză, germană, o revistă și 2 documente electronice din domeniul tehnicii. Volumele de electrotehnică, circuitul electronic, procese digitale, treanzistoare cu efect de cîmp, televiziune vor fi utile studenților şi cadrelor didactice de la Facultatea de Ştiinţe Reale, Economice şi ale Mediului.

Elena MIRONENCO
Recent, Biblioteca Științifică USARB a primit în dar monografia autoarei Elena MIRONENCO „Композиторское творчество в Республике Молдова на рубеже XX-XXI веков (инструментальные жанры музыкальный театр)”, Chișinău 2014.

Alexandrina VLAS
Alexandrina VLAS, o tînără poetă, elevă în anul terminal al Colegiului Pedagogic „Ion Creangă” din Bălți a dăruit Bibliotecii Ştiinţifice USARB 3 exemplare ale cărţii sale de poezii „Cartierul viselor”, editată la București, ed. Națiunea, 2015.