Salonul Cărţii

 

Evenimente [12 noiembrie 2015] <<<

 

O Zi de Cunoaştere cu elevii anului întîi al Colegiului Industriei Uşoare

Cu prilegul Săptămînii Tineretului la 12 noiembrie 2015 în Clubul Cărţii a fost organizată o Zi de Cunoaştere cu elevii anului întîi al Colegiului Industriei Uşoare din municipiul Bălţi.

În cadrul Zilei bibliotecara Elena Ţurcan a prezentat expoziţia tradiţională şi în PowerPoint consacrată Anului 2015 - Anul Maria Bieşu, expoziţie ce a conţinut cărţi, reviste, discuri, CD, DVD-uri din colecţia Bibliotecii Ştiinţifice, documentele fiind însoţite de bibliografii, discografie, spectaole, filme, iconografie privind activitatea rodnică a Primadonnei scenei moldoveneşti - Maria Bieşu.

Pentru a cunoaşte mai bine Biblioteca Ştiinţifică, colecţiile şi serviciile ei, o călăuză bună şi eficientă în acest sens au fost prezentările bibliotecarelor  Mihaelei  Staver: Biblioteca Științifică USARB în spațiul on-line, Tinerii și lectura electronică - prezentare de Ala Lîsîi.

Participanţii au fost îndemnaţi la lectură, cunoaştere, iar lectura calitativă depinde de buna colaborare dintre Bibliotecă şi Colegiu.

Evenimentul a fost moderat de Valentina Topalo, şef serviciu.