În susţinerea studiului şi cercetărilor ştiinţifice

 

Evenimente [14 septembrie 2015] <<<

 

În susţinerea studiului şi cercetărilor ştiinţifice
Din 11 septembrie pînă la 15 octombrie 2015 Biblioteca Ştiinţifică USARB vă oferă acces gratuit la baza de date CREDO ONLINE REFERENCE SERVICE, ACADEMIC CORE COLLECTION http://search.credoreference.com
Prin intermediul Consorţiului REM (Resurse Electronice pentu Moldova) Biblioteca Ştiinţifică USARB este abonată gratuit la resursele CREDO pentru 30 de zile (free trials). Platforma include mii de pagini cu o privire de ansamblu a unui subiect în domeniile: artă, business, istorie, geografie, tehnologii, religie, psihologie, ştiinţe sociale, inlusiv navigarea în dicţionare, enciclopedii, atlase. Credo Mind Map are un aspect nou pe pagină de intrare şi asigura o navigare mai uşoară, o interfaţă multilingvă, inclusiv franceză și poloneză, instrumente pentu traducere şi de „audiere/ascultare" a conţinuturilor.
Mai multă informaţie găsiţi la adresa: http://libruniv.usarb.md, rubrica Baze de date, http://search.credoreference.com. Atunci, cînd vi se solicită să utilizaţi nume de utilizator şi parola vă adresaţi la bibliotecarul de serviciu.
Accesul este oferit numai din spaţiile USARB.
Vă dorim succes în explorarea acestei platforme şi Vă aşteptăm la Biblioteca Ştiinţifică.