Donaţiile lunii mai

 

Evenimente [17 aprilie 2015] <<<

 

Donaţiile lunii mai

Recent, Biblioteca Științifică USARB a intrat în posesia a 3 de cărţi în limbile română şi franceză primite prin intermediul schimbului interbibliotecar de la DIB ULIM. Documentele reprezintă studii apreciate în cadrul conferinţelor ştiinţifice la care unele din ele au fost prezentate sub formă de comunicări, proiecţii interculturale în filologia contemporană şi articole dedicate In honorem Ana GUŢU. Lucrările vor completa colecţiile Bibliotecii USARB şi vor fi utile studenţilor şi cadrelor didactice pentru necesităţile de studiu şi cercetare.


Donație de la Rectorul Universităţii USARB, Domnul Gheorghe POPA. În Colecţia Bibliotecii Ştiinţifice s-a adăugat o nouă carte : Antenne de Chisinau: Des activites en images 2012-2013-2014. Chişinău, 2014, în care sînt cuprinse şi informaţii despre Centrul francofon al USARB.

Profesorul Adrian GROZAVU de la Facultatea Geografie a Universităţii „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi a oferit o donaţie de cărţi pentru Biblioteca Ştiinţifică a Universităţii de Stat „Alecu Russo” din Bălţi. Cele 12 surse, 8 cărţi şi 4 reviste cuprind un spectru larg de noţiuni din domeniul geografiei. Lucrările vor fi un instrument util pentru studenţii şi cadrele didactice bălţene în obţinerea informaţiilor în acest domeniu.