Donaţiile lunii ianuarie

 

Evenimente [27 ianuarie 2015] <<<

 

Donaţiile lunii ianuarie

Oxana Chira, lector universitar la Catedra de filologie engleză şi germană, Facultatea de Litere USARB, a completat colecţia Bibliotecii Ştiinţifice cu Volumul II al dicţionarului multilingv „Dicţionar de termeni economici”. Lucrarea conţine cei mai frecvenţi şi cei mai necesari termeni economici utilizaţi în relaţiile internaţionale. Dicţionarul constituie un suport eficient pentru traducerea specializată de texte economice, marketing şi relaţii financiar – bancare şi a apărut în cadrul Proiectului internaţional de cercetare ştiinţifică „Dicţionar poliglot de termeni”.


Dr. Vitalie Rusu, conferenţiar universitar, este cel mai pasionat utilizator al Bibliotecii universitare care se îngrijeşte mereu şi de actualizarea colecţiilor noastre cu cărţi noi din domeniul juridic. Bibliotecarii şi studenţii îi sînt foarte recunoscători.

Doamna Margareta Curtescu, conferenţiar universitar, dr. la Catedra de literatură română şi universală, Facultatea de Litere, a completat colecţia Bibliotecii Ştiinţifice USARB cu cartea sa „În piaţa dante”, Bucureşti : Vinea, 2014. Mulţumim mult Distinsa Doamna!


Recent, Biblioteca Ştiinţifică a primit o donaţie de 5 titluri în 38 exemplare din domeniul juridic pentru care îi mulţumim mult Doamnei Victoria Ţarălunga conferenţiar universitar, dr. la Catedra de drept.