130424a

 

Evenimente [23 octombrie, 2013] <<<

 

Nicola Harrington-Buhay, Coordonator Rezident al Organizaţiei Naţiunilor Unite şi Reprezentant Permanent al Programului Naţiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD) în Republica Moldova, Dejan Mincic, Reprezentant Adjunct al UNICEF Moldov, Antonio Poloşa, Şeful Misiunii OIM, Organizaţia Internaţională pentru Migraţie, Valeria Ieseanu, Coordonator programe, PNUD au întreprins la 23 octombrie 2013, o vizită de lucru la Centrul de Documentare al ONU din cadrul Bibliotecii Ştiinţifice a Universităţii de Stat „Alecu Russo” din Bălţi.

Oficialii au avut o întrevedere cu Rectorul Gheorghe Popa , cu reprezentanţii Bibliotecii Ştiinţifice.

Coordonatorul Rezident al ONU în R.Moldova a apreciat eforturile Bibliotecii Ştiinţifice în asigurarea şi coonsolidarea activităţii Centrului de Documentare al ONU, pe care îl consideră eficient.

Domnia Sa a susţinut un discurs pentru studenţi, cadre didactice şi bibliotecari privind rolul tineretului în dezvoltarea ţării, urmat de discuţii , întrebări şi răspunsuri.

Nicola Harrington-Buhay, Coordonator Rezident al Organizaţiei Naţiunilor Unite şi Reprezentant Permanent al Programului Naţiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD) în Republica Moldova, a donat o colecţie de documente, materiale promoţionale pentru Centrul de Documentare al ONU din Bălţi.