120320a

Evenimente >>> [20 martie, 2012] <<<

Centrul de Resurse pentru Adolescenti si Tineret a vernisat in Biblioteca Stiintifica expozitia “Cross Border Pictures“. Expozitia a inserat fotografiile realizate de finalistii concursului de fotografie, organizat prin proiectul cu acelasi nume si finantat prin Programul Operational Comun Romania-Ucraina-Republica Moldova, Prioritatea 3 “Promovarea activitatilor people to people”.

Proiectul “Cross Border Pictures” are ca obiectiv general dezvoltarea schimbu-rilor culturale intre grupuri de tineri pasionati de fotografie si turism din zona transfrontaliera Romania-Ucraina-Republica Moldova si este implementat de Asociatia pentru Integrare si dezvoltare Comunitara INDECO Iasi in perteneriat cu organizatia de tineret “Moldyi Ruh” Cernauti si “Centrul de Resurse pentru Adolescenti si Tineret” (CRAT) Balti, in perioada 31 martie 2011 - 30 martie 2012.

Nicolae Moscalu, Director CRAT a donat Bibliotecii Albumul foto (2 exemplare), insotit de DVD ce contine aspecte inedite din cadrul Atelierului de lucru itinerant.

Foto