Evenimente >>> [23 noiembrie 2011] <<<

20 de ani de la constituirea ASOCIAŢIEI BIBLIOTECARILOR DIN REPUBLICA MOLDOVA

Comunitatea profesională din Republica Moldova a marcat 20 de ani de la constituirea ASOCIAŢIEI BIBLIOTECARILOR DIN REPUBLICA MOLDOVA reunindu-se în conferinţă aniversară Biblioteca mai mult decât biblioteca: integrare, inovare şi informaţie pentru toţi”, desfăşurată la Chişinău pe 16-18 noiembrie 2011.


Universitatea bălţeană a fost reprezentată de 9 specialişti care au participat cu comunicări la secţiuni, comisii, ateliere, şedinţa în plen http://www.slideshare.net/libruniv.
Cu acest prilej bibliotecarii universitară bălţeni au editat 3 lucrări, I poster, I film în Colecţia ABRM – 20
Diploma de excelenţă şi locul 1 Pentru contribuţii la promovarea Accesului Deschis ca o nouă normă în învăţământ şi cercetare în cadrul Săptămânii Accesului Deschis 2011 (24-30 octombrie 2011), a fost decernată Bibliotecii universitare de la Bălţi de către Iryna Kuchma, EIFL-OA Programme Manager, în cadrul Sesiunii de comunicări: „Tehnologiile informaţionale în biblioteci: probleme cotidiene şi căi de soluţionare” desfăşurată la Biblioteca Ştiinţifică ASEM.
Aducem mulţumiri comunităţii universitare bălţene pentru colaborare, implicaţii şi felicitări pentru Săptămîna Internaţională a Accesului Deschis la informaţie. Program FOTO
La 23 noiembrie a avut loc conferinţa de diseminare şi prezentarea expoziţiei de materiale consacrate aniversării a 20-a a ABRM.