Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1511-1520 of 1633 (Search time: 0.007 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2023Curriculum la unitatea de curs „Studiul materialelor I” : Ciclul I, studii superioare de licenţă : Codul şi denumirea domeniului general de studiu: 071 Inginerie și activități inginerești : Codul și denumirea domeniului de formare profesională: 0710 Inginerie și management : Codul şi denumirea specialităţii: 0710.1 Inginerie și management în transportul auto : Forma de organizare a învăţământului: cu frecvenţă redusăBeşliu, Vitalie; Topala, Pavel
2023Curriculum la unitatea de curs „Studiul și tehnologia materialelor” : Ciclul I, studii superioare de licenţă : Codul şi denumirea domeniului general de studiu: 072 Tehnologii de fabricare și prelucrare : Codul și denumirea domeniului de formare profesională: 0721 Procesarea alimentelor : Codul şi denumirea specialităţii: 0721.2 Tehnologia produselor alimentare : Forma de organizare a învăţământului: cu frecvenţăBeşliu, Vitalie
2021Curriculumul pentru unitatea de curs Proiectarea paginilor Web : Ciclul I - studii superioare de licență. Codul și denumirea domeniului general de studii: 061 Tehnologii ale informaţiei şi comunicaţiilor : Specialitatea: 0613.1 Tehnologia informaţiei : Forma de învățământ: cu frecvențăMoglan, Diana; Chilat, Sergiu
2024Curriculum la unitatea de curs Siguranţa alimentelor şi produselor biotehnologice : Ciclul I, studii superioare de licenţă : Codul și denumirea domeniului general de studii: 072 Tehnologii de fabricare și prelucrare : Codul și denumirea domeniului de formare profesională : 0721 Procesarea alimentelor : Codul şi denumirea specialităţii: 0721.2 Tehnologia produselor alimentare : Forma de organizare a învăţământului: învăţământ cu frecvenţăPaladi, Daniela; Ceşko, Tatiana
2023Curriculum la unitatea de curs Tehnologia produselor alimentare V : Ciclul I, studii superioare de licenţă : Codul și denumirea domeniului general de studii: 072 Tehnologii de fabricare și prelucrare : Codul și denumirea domeniului de formare profesională : 0721 Procesarea alimentelor : Codul şi denumirea specialităţii: 0721.2 Tehnologia produselor alimentare : Forma de organizare a învăţământului cu frecvenţăRumeus, Iurie; Ceşko, Tatiana
2024Curriculum la unitatea de curs Bazele nutriţiei : Ciclul I, studii superioare de licenţă : Codul și denumirea domeniului general de studii: 072 Tehnologii de fabricare și prelucrare : Codul și denumirea domeniului de formare profesională : 0721 Procesarea alimentelor : Codul şi denumirea specialităţii: 0721.2 Tehnologia produselor alimentare : Forma de organizare a învăţământului: învăţământ cu frecvenţăPaladi, Daniela; Curicheru, Galina
2023Curriculum la unitatea de curs Tehnologia morăritului (Tehnologia preparării făinurilor de panificație) : Ciclul I, studii superioare de licenţă : Codul și denumirea domeniului general de studii: ‒ 072 Tehnologii de fabricare și prelucrare : Codul și denumirea domeniului de formare profesională: ‒ 0721 Procesarea alimentelor : Codul şi denumirea specialităţii: ‒ 0721.2 Tehnologia produselor alimentare : Forma de organizare a învăţământului ‒ învăţământ cu frecvenţăTalpă, Serghei
2023Curriculum la unitatea de curs Tehnologii alimentare : Ciclul I, studii superioare de licenţă : Codul și denumirea domeniului general de studii: 072 Tehnologii de fabricare și prelucrare : Codul și denumirea domeniului de formare profesională: 0721 Procesarea alimentelor : Codul şi denumirea specialităţii: 0721.2 Tehnologia produselor alimentare : Forma de organizare a învăţământului: învăţământ cu frecvenţăTalpă, Serghei; Ceşko, Tatiana
2023Curriculum la unitatea de curs Ştiinţa despre alimente : Ciclul I, studii superioare de licenţă : Codul și denumirea domeniului general de studii: 072 Tehnologii de fabricare și prelucrare : Codul și denumirea domeniului de formare profesională: 0721 Procesarea alimentelor : Codul şi denumirea specialităţii: 0721.2 Tehnologia produselor alimentare : Forma de organizare a învăţământului: învăţământ cu frecvenţăTalpă, Serghei
2023Curriculum la unitatea de curs Tehnologia produselor alimentare II (Tehnologia prelucrării cerealelor în făină) : Ciclul I, studii superioare de licenţă : Codul și denumirea domeniului general de studii: ‒ 072 Tehnologii de fabricare și prelucrare : Codul și denumirea domeniului de formare profesională: ‒ 0721Procesarea alimentelor : Codul şi denumirea specialităţii: ‒ 0721.2 Tehnologia produselor alimentare : Forma de organizare a învăţământului ‒ învăţământ cu frecvenţăTalpă, Serghei