Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1651-1660 of 1676 (Search time: 0.005 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2024Curriculum la unitatea de curs Fundamentele managementului organizaţiei I : pentru studenţii de la specialitatea 0413.1 Business şi administrare : Ciclul I, studii superioare de licenţă, învăţământ cu frecvenţă redusăTcaci, Carolina; Dumbravanu, Lilia
2024Curriculum la unitatea de curs Management : pentru studenţii de la specialităţile 0411.1 Contabilitate; 0412.1 Finanţe şi bănci : Ciclul I, studii superioare de licenţă, învăţământ cu frecvenţăTcaci, Carolina; Dumbravanu, Lilia
2024Curriculum la unitatea de curs Practica de documentare și cercetare : Ciclul I, studii superioare de licenţă : Codul și denumirea domeniului general de studii: 072 Tehnologii de fabricare și prelucrare : Codul și denumirea domeniului de formare profesională: -0721 Procesarea alimentelor Codul şi denumirea specialităţii: - 0721.2 Tehnologia produselor alimentare :Forma de organizare a învăţământului ‒ învăţământ cu frecvenţăTalpă, Serghei; Pînzaru, Natalia
2024Curriculum la unitatea de curs Practica de documentare : Ciclul I, studii superioare de licenţă : Codul și denumirea domeniului general de studii: ‒ 072 Tehnologii de fabricare și prelucrare : Codul și denumirea domeniului de formare profesională: ‒ 0721Procesarea alimentelor : Codul şi denumirea specialităţii: ‒ 0721.2 Tehnologia produselor alimentare : Forma de organizare a învăţământului ‒ învăţământ cu frecvenţăTalpă, Serghei; Pînzaru, Natalia
2024Curriculum la unitatea de curs Practica de producţie : Ciclul I, studii superioare de licenţă : Codul și denumirea domeniului general de studii: ‒ 072 Tehnologii de fabricare și prelucrare : Codul și denumirea domeniului de formare profesională: ‒ 0721Procesarea alimentelor : Codul şi denumirea specialităţii: ‒ 0721.2 Tehnologia produselor alimentare : Forma de organizare a învăţământului ‒ învăţământ cu frecvenţăTalpă, Serghei; Pînzaru, Natalia
2024Curriculum la unitatea de curs Practica de licenţă : Ciclul I, studii superioare de licenţă : Codul și denumirea domeniului general de studii: ‒ 072 Tehnologii de fabricare și prelucrare : Codul și denumirea domeniului de formare profesională: ‒ 0721Procesarea alimentelor : Codul şi denumirea specialităţii: ‒ 0721.2 Tehnologia produselor alimentare : Forma de organizare a învăţământului ‒ învăţământ cu frecvenţăTalpă, Serghei; Pînzaru, Natalia
2023Curriculum la unitatea de curs Fenomene de transfer : Ciclul I, studii superioare de licenţă : Codul și denumirea domeniului general de studii: 072 Tehnologii de fabricare și prelucrare : Codul și denumirea domeniului de formare profesională: 0721 Procesarea alimentelor : Codul şi denumirea specialităţii: 0721.2 Tehnologia produselor alimentare Forma de organizare a învăţământului: învăţământ cu frecvenţăPînzaru, Natalia; Talpă, Serghei
2024Curriculum la unitatea de curs Arta negocierilor : Ciclul II, studii superioare de master : Codul şi denumirea domeniului general de studiu: 071 Inginerie și activități inginerești : Codul și denumirea domeniului de formare profesională: 0710 Inginerie și management : Denumirea programului de master: Inginerie inovațională și transfer tehnologic în industria auto : Forma de organizare a învăţământului: cu frecvenţăPînzaru, Natalia
2024Curriculum la unitatea de curs Nanotehnologii : Ciclul II, studii superioare de master : Domeniului general de studiu: 071 Inginerie și activități inginerești : Tipul programului: Master profesional : Denumirea programului de master: Inginerie inovațională și transfer tehnologic în industria auto : Forma de învăţământ: cu frecvenţăTopală, Pavel
2022Curriculum la unitatea de curs Proiectarea întreprinderilor de ramură : Ciclul I, studii superioare de licenţă : Domeniul general de studiu: 072 Tehnologii de fabricare şi prelucrare : Specialitatea: 0721.2 Tehnologia produselor alimentare : Forma de învăţământ: cu frecvenţăTalpă, Serghei