Please use this identifier to cite or link to this item: http://tinread.usarb.md:8888/jspui/handle/123456789/664
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorPînzaru, Nataliaro
dc.date.accessioned2019-06-27T06:25:21Z-
dc.date.available2019-06-27T06:25:21Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationPînzaru, Natalia. Curriculum Tehnologii culinare : pentru specialitatea Educaţia tehnologică : Ciclul I studii superioare de licenţă, învăţământ cu frecvenţă / Natalia Pînzaru ; Univ. de Stat "Alecu Russo" din Bălţi, Fac. de Ştiinţe Reale, Economice şi ale Mediului, Catedra de Ştiinţe fizice şi inginereşti. – Bălţi : [s. n.], 2016. – 14 p. : tab. – Bibliogr.: p. 12-13.ro
dc.identifier.urihttp://tinread.usarb.md:8888/jspui/handle/123456789/664-
dc.language.isororo
dc.publisherUSARBro
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/*
dc.subjectProduse alimentarero
dc.subjectTehnologii culinarero
dc.titleCurriculum Tehnologii culinare : pentru specialitatea Educaţia tehnologică : Ciclul I studii superioare de licenţă, învăţământ cu frecvenţăro
dc.typeOtheren
Appears in Collections:Tehnică.Tehnologie

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tehnologii.pdf
  Restricted Access
586,24 kBAdobe PDFView/Open Request a copy


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons