Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 41 to 60 of 251
Issue Date | Title | Author(s) |
2023 | Curriculum la unitatea de curs Tehnologii generale în industria fermentării 1: Ciclul I, studii superioare de licenţă : Codul și denumirea domeniului general de studii: 072 Tehnologii de fabricare și prelucrare : Codul și denumirea domeniului de formare profesională: 0721 Procesarea alimentelor : Codul şi denumirea specialităţii: 0721.2 Tehnologia produselor alimentare : Forma de organizare a învăţământului: învăţământ cu frecvenţă | Pereteatcu, Pavel; Talpă, Serghei |
2022 | Curriculum la unitatea de curs Tehnologia prelucrării fructelor și legumelor : Ciclul I, studii superioare de licenţă : Domeniului general de studiu: 072 Tehnologii de fabricare și prelucrare : Codul şi denumirea specialităţii: 0721.2 Tehnologia produselor alimentare : Forma de învăţământ: cu frecvenţă | Pînzaru, Natalia |
2022 | Curriculum la unitatea de curs Tehnica şi tehnologia frigului : Ciclul I - studii superioare de licenţă : Domeniul general de studiu: 072 Tehnologii de fabricare şi prelucrare : Specialitatea: 0721.2 Tehnologia produselor alimentare : Forma de învăţământ: cu frecvenţă | Talpă, Serghei |
2021 | Curriculum la unitatea de curs Tehnologii alimentare : Ciclul I - studii superioare de licenţă : Domeniul general de studiu: 072 Tehnologii de fabricare şi prelucrare : Specialitatea: 0721.2 Tehnologia produselor alimentare : Forma de învăţământ: cu frecvenţă | Talpă, Serghei; Pînzaru, Natalia |
2023 | Curriculum la unitatea de curs Ştiinţa despre alimente : Ciclul I, studii superioare de licenţă : Codul și denumirea domeniului general de studii: 072 Tehnologii de fabricare și prelucrare : Codul și denumirea domeniului de formare profesională: 0721 Procesarea alimentelor : Codul şi denumirea specialităţii: 0721.2 Tehnologia produselor alimentare : Forma de organizare a învăţământului: învăţământ cu frecvenţă | Talpă, Serghei |
2023 | Curriculum la unitatea de curs Refrigerarea și congelarea produselor alimentare : Ciclul I, studii superioare de licenţă : Codul și denumirea domeniului general de studii: 072 Tehnologii de fabricare și prelucrare : Codul și denumirea domeniului de formare profesională: 0721 Procesarea alimentelor : Codul şi denumirea specialităţii: 0721.2 Tehnologia produselor alimentare : Forma de organizare a învăţământului: învăţământ cu frecvenţă | Talpă, Serghei |
2022 | Curriculum la unitatea de curs Proiectarea întreprinderilor de ramură : Ciclul I, studii superioare de licenţă : Domeniul general de studiu: 072 Tehnologii de fabricare şi prelucrare : Specialitatea: 0721.2 Tehnologia produselor alimentare : Forma de învăţământ: cu frecvenţă | Talpă, Serghei |
2023 | Curriculum la unitatea de curs Microbiologia produselor alimentare : Ciclul I, studii superioare de licenţă : Codul și denumirea domeniului general de studii: 072 Tehnologii de fabricare și prelucrare : Codul și denumirea domeniului de formare profesională: 0721Procesarea alimentelor : Codul şi denumirea specialităţii: 0721.2 Tehnologia produselor alimentare : Forma de organizare a învăţământului: învăţământ cu frecvenţă | Talpă, Serghei |
2023 | Curriculum la unitatea de curs Analiza senzorială a produselor alimentare : Ciclul I, studii superioare de licenţă : Codul și denumirea domeniului general de studii: 072 Tehnologii de fabricare și prelucrare : Codul și denumirea domeniului de formare profesională: 0721 Procesarea alimentelor : Codul şi denumirea specialităţii: 0721.2 Tehnologia produselor alimentare : Forma de organizare a învăţământului: învăţământ cu frecvenţă | Talpă, Serghei |
2022 | Curriculum la unitatea de curs Analiza fizico-chimică a alimentelor și ambalajelor : Ciclul I, studii superioare de licenţă : Domeniul general de studiu: 072 Tehnologii de fabricare şi prelucrare : Specialitatea: 0721.2 Tehnologia produselor alimentare : Forma de învăţământ: cu frecvenţă | Talpă, Serghei; Ceşko, Tatiana |
2023 | Curriculum la unitatea de curs „Tehnologia produselor alimentare IV” : Ciclul I, studii superioare de licenţă : Codul şi denumirea domeniului general de studiu: 072 Tehnologii de fabricare și prelucrare : Codul și denumirea domeniului de formare profesională: 0721 Procesarea alimentelor : Codul şi denumirea specialităţii: 0721.2 Tehnologia produselor alimentare : Forma de organizare a învăţământului: cu frecvenţă | Ceclu, Liliana; Ceşko, Tatiana |
2023 | Curriculum la unitatea de curs „Studiul materialelor I” : Ciclul I, studii superioare de licenţă : Codul şi denumirea domeniului general de studiu: 071 Inginerie și activități inginerești : Codul și denumirea domeniului de formare profesională: 0710 Inginerie și management : Codul şi denumirea specialităţii: 0710.1 Inginerie și management în transportul auto : Forma de organizare a învăţământului: cu frecvenţă redusă | Beşliu, Vitalie; Topala, Pavel |
2023 | Curriculum la unitatea de curs „Studiul și tehnologia materialelor” : Ciclul I, studii superioare de licenţă : Codul şi denumirea domeniului general de studiu: 072 Tehnologii de fabricare și prelucrare : Codul și denumirea domeniului de formare profesională: 0721 Procesarea alimentelor : Codul şi denumirea specialităţii: 0721.2 Tehnologia produselor alimentare : Forma de organizare a învăţământului: cu frecvenţă | Beşliu, Vitalie |
2023 | Curriculum la unitatea de curs „Proiectarea elementelor de mașini” : Ciclul I, studii superioare de licenţă : Codul şi denumirea domeniului general de studiu: 071 Inginerie și activități inginerești : Codul și denumirea domeniului de formare profesională: 0710 Inginerie și management : Codul şi denumirea specialităţii: 0710.1 Inginerie și management în transportul auto : Forma de organizare a învăţământului: cu frecvenţă redusă | Beşliu, Vitalie |
2023 | Curriculum la unitatea de curs „Proiectarea elementelor de mașini” : Ciclul I, studii superioare de licenţă : Codul şi denumirea domeniului general de studiu: 071 Inginerie și activități inginerești : Codul și denumirea domeniului de formare profesională: 0710 Inginerie și management : Codul şi denumirea specialităţii: 0710.1 Inginerie și management în transportul auto : Forma de organizare a învăţământului: cu frecvenţă | Beşliu, Vitalie |
2023 | Curriculum la unitatea de curs „Mecanisme și organe de maşini” : Ciclul I, studii superioare de licenţă : Codul şi denumirea domeniului general de studiu: 072 Tehnologii de fabricare și prelucrare : Codul și denumirea domeniului de formare profesională: 0721 Procesarea alimentelor : Codul şi denumirea specialităţii: 0721.2 Tehnologia produselor alimentare : Forma de organizare a învăţământului: cu frecvenţă | Beşliu, Vitalie |
2023 | Curriculum la unitatea de curs „Grafica inginerească” : Ciclul I, studii superioare de licenţă : Codul şi denumirea domeniului general de studiu: 072 Tehnologii de fabricare și prelucrare : Codul și denumirea domeniului de formare profesională: 0721 Procesarea alimentelor : Codul şi denumirea specialităţii: 0721.2 Tehnologia produselor alimentare : Forma de organizare a învăţământului: cu frecvenţă | Beşliu, Vitalie |
2018 | Curriculum universitar la unitatea de curs “Tehnologia materialelor II” : Ciclul I, studii superioare de licenţă. Codul şi denumirea domeniului general de studiu: 071 Inginerie şi activităţi inginereşti. Codul şi denumirea domeniului general de studiu: 0710.1 Inginerie şi management (în transportul auto) : Forma de învăţământ: cu frecvenţă redusă | Balanici, Alexandru |
2018 | Curriculum universitar la unitatea de curs “Tehnologia materialelor II” : Ciclul I, studii superioare de licenţă. Codul şi denumirea domeniului general de studiu: 071 Inginerie şi activităţi inginereşti. Codul şi denumirea domeniului general de studiu: 0710.1 Inginerie şi management (în transportul auto) : Forma de învăţământ: cu frecvenţă | Balanici, Alexandru |
2018 | Curriculum universitar la unitatea de curs "Mecanica tehnică I" : Ciclul I, studii superioare de licenţă. Codul şi denumirea domeniului general de studiu: 071 Inginerie şi activităţi inginereşti. Codul şi denumirea domeniului general de studiu: 0710.1 Inginerie şi management (în transportul auto) : Forma de învăţământ: cu frecvenţă redusă | Balanici, Alexandru |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 41 to 60 of 251