Tehnică.Tehnologie Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 251
Issue DateTitleAuthor(s)
2024Curriculum la unitatea de curs Practica de licenţă : Ciclul I, studii superioare de licenţă : Codul și denumirea domeniului general de studii: ‒ 072 Tehnologii de fabricare și prelucrare : Codul și denumirea domeniului de formare profesională: ‒ 0721Procesarea alimentelor : Codul şi denumirea specialităţii: ‒ 0721.2 Tehnologia produselor alimentare : Forma de organizare a învăţământului ‒ învăţământ cu frecvenţăTalpă, Serghei; Pînzaru, Natalia
2024Curriculum la unitatea de curs Practica de documentare : Ciclul I, studii superioare de licenţă : Codul și denumirea domeniului general de studii: ‒ 072 Tehnologii de fabricare și prelucrare : Codul și denumirea domeniului de formare profesională: ‒ 0721Procesarea alimentelor : Codul şi denumirea specialităţii: ‒ 0721.2 Tehnologia produselor alimentare : Forma de organizare a învăţământului ‒ învăţământ cu frecvenţăTalpă, Serghei; Pînzaru, Natalia
2024Curriculum la unitatea de curs Practica de documentare și cercetare : Ciclul I, studii superioare de licenţă : Codul și denumirea domeniului general de studii: 072 Tehnologii de fabricare și prelucrare : Codul și denumirea domeniului de formare profesională: -0721 Procesarea alimentelor Codul şi denumirea specialităţii: - 0721.2 Tehnologia produselor alimentare :Forma de organizare a învăţământului ‒ învăţământ cu frecvenţăTalpă, Serghei; Pînzaru, Natalia
2024Curriculum la unitatea de curs Nanotehnologii : Ciclul II, studii superioare de master : Domeniului general de studiu: 071 Inginerie și activități inginerești : Tipul programului: Master profesional : Denumirea programului de master: Inginerie inovațională și transfer tehnologic în industria auto : Forma de învăţământ: cu frecvenţăTopală, Pavel
2023Curriculum la unitatea de curs Fenomene de transfer : Ciclul I, studii superioare de licenţă : Codul și denumirea domeniului general de studii: 072 Tehnologii de fabricare și prelucrare : Codul și denumirea domeniului de formare profesională: 0721 Procesarea alimentelor : Codul şi denumirea specialităţii: 0721.2 Tehnologia produselor alimentare Forma de organizare a învăţământului: învăţământ cu frecvenţăPînzaru, Natalia; Talpă, Serghei
2024Curriculum la unitatea de curs Arta negocierilor : Ciclul II, studii superioare de master : Codul şi denumirea domeniului general de studiu: 071 Inginerie și activități inginerești : Codul și denumirea domeniului de formare profesională: 0710 Inginerie și management : Denumirea programului de master: Inginerie inovațională și transfer tehnologic în industria auto : Forma de organizare a învăţământului: cu frecvenţăPînzaru, Natalia
2024Culegere de probleme experimentale la mecanicăBanari, Marina
2023Curriculum la unitatea de curs Tehnologia produselor alimentare V : Ciclul I, studii superioare de licenţă : Codul și denumirea domeniului general de studii: 072 Tehnologii de fabricare și prelucrare : Codul și denumirea domeniului de formare profesională : 0721 Procesarea alimentelor : Codul şi denumirea specialităţii: 0721.2 Tehnologia produselor alimentare : Forma de organizare a învăţământului cu frecvenţăRumeus, Iurie; Ceşko, Tatiana
2024Curriculum la unitatea de curs Siguranţa alimentelor şi produselor biotehnologice : Ciclul I, studii superioare de licenţă : Codul și denumirea domeniului general de studii: 072 Tehnologii de fabricare și prelucrare : Codul și denumirea domeniului de formare profesională : 0721 Procesarea alimentelor : Codul şi denumirea specialităţii: 0721.2 Tehnologia produselor alimentare : Forma de organizare a învăţământului: învăţământ cu frecvenţăPaladi, Daniela; Ceşko, Tatiana
2023Curriculum universitar la unitatea de curs "Electrotehnica" : Ciclul I, studii superioare de licenţă. Codul şi denumirea domeniului general de studiu: 072 Tehnologii de fabricare şi prelucrare. Codul şi denumirea domeniului de formare profesională : 0721 Procesarea alimentelor. Codul şi denumirea specialităţii: 0721.2 Tehnologia produselor alimentare : Forma de organizare a învăţământului cu frecvenţăHîrbu, Arefa; Ojegov, Alexandr
2024Curriculum la unitatea de curs Bazele nutriţiei : Ciclul I, studii superioare de licenţă : Codul și denumirea domeniului general de studii: 072 Tehnologii de fabricare și prelucrare : Codul și denumirea domeniului de formare profesională : 0721 Procesarea alimentelor : Codul şi denumirea specialităţii: 0721.2 Tehnologia produselor alimentare : Forma de organizare a învăţământului: învăţământ cu frecvenţăPaladi, Daniela; Curicheru, Galina
2023Curriculum la unitatea de curs Tehnologii alimentare : Ciclul I, studii superioare de licenţă : Codul și denumirea domeniului general de studii: 072 Tehnologii de fabricare și prelucrare : Codul și denumirea domeniului de formare profesională: 0721 Procesarea alimentelor : Codul şi denumirea specialităţii: 0721.2 Tehnologia produselor alimentare : Forma de organizare a învăţământului: învăţământ cu frecvenţăTalpă, Serghei; Ceşko, Tatiana
2022Curriculum la unitatea de curs Tehnologia uscării și păstrării produselor alimentare : Ciclul I - studii superioare de licenţă : Domeniul general de studiu: 072 Tehnologii de fabricare şi prelucrare : Specialitatea: 0721.2 Tehnologia produselor alimentare : Forma de învăţământ: cu frecvenţăTalpă, Serghei; Ceşko, Tatiana
2022Curriculum la unitatea de curs Tehnologia preparării produselor oleaginoase : Ciclul I, studii superioare de licenţă : Domeniului general de studiu: 072 Tehnologii de fabricare și prelucrare : Codul şi denumirea specialităţii: 0721.2 Tehnologia produselor alimentare I : Forma de învăţământ: cu frecvenţăPînzaru, Natalia
2022Curriculum la unitatea de curs Tehnologia produselor alimentare IV : Ciclul I, studii superioare de licenţă : Domeniului general de studiu: 072 Tehnologii de fabricare și prelucrare : Codul şi denumirea specialităţii: 0721.2 Tehnologia produselor alimentare : Forma de învăţământ: cu frecvenţăPînzaru, Natalia
2023Curriculum la unitatea de curs Tehnologia produselor alimentare II (Tehnologia prelucrării cerealelor în făină) : Ciclul I, studii superioare de licenţă : Codul și denumirea domeniului general de studii: ‒ 072 Tehnologii de fabricare și prelucrare : Codul și denumirea domeniului de formare profesională: ‒ 0721Procesarea alimentelor : Codul şi denumirea specialităţii: ‒ 0721.2 Tehnologia produselor alimentare : Forma de organizare a învăţământului ‒ învăţământ cu frecvenţăTalpă, Serghei
2022Curriculum la unitatea de curs Tehnologia produselor alimentare I : Ciclul I, studii superioare de licenţă : Domeniului general de studiu: 072 Tehnologii de fabricare și prelucrare : Codul şi denumirea specialităţii: 0721.2 Tehnologia produselor alimentare : Forma de învăţământ: cu frecvenţăPînzaru, Natalia
2023Curriculum la unitatea de curs Tehnologia preparării pastelor făinoase : Ciclul I, studii superioare de licenţă : Codul și denumirea domeniului general de studiu: 072 Tehnologii de fabricare și prelucrare : Codul și denumirea domeniului de formare profesională: 0721 Procesarea alimentelor : Codul şi denumirea specialităţii: 0721.2 Tehnologia produselor alimentare : Forma de organizare a învăţământului: cu frecvenţăPînzaru, Natalia
2023Curriculum la unitatea de curs Tehnologia morăritului (Tehnologia preparării făinurilor de panificație) : Ciclul I, studii superioare de licenţă : Codul și denumirea domeniului general de studii: ‒ 072 Tehnologii de fabricare și prelucrare : Codul și denumirea domeniului de formare profesională: ‒ 0721 Procesarea alimentelor : Codul şi denumirea specialităţii: ‒ 0721.2 Tehnologia produselor alimentare : Forma de organizare a învăţământului ‒ învăţământ cu frecvenţăTalpă, Serghei
2023Curriculum la unitatea de curs Tehnologii generale în industria fermentării II : Ciclul I, studii superioare de licenţă : Codul și denumirea domeniului general de studii: 072 Tehnologii de fabricare și prelucrare : Codul și denumirea domeniului de formare profesională: 0721 Procesarea alimentelor : Codul şi denumirea specialităţii: 0721.2 Tehnologia produselor alimentare : Forma de organizare a învăţământului: învăţământ cu frecvenţăTalpă, Serghei
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 251