Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Biblioteca Digitală USARB
Search
Search:
All of DSpace
ŞTIINŢE APLICATE
Tehnică.Tehnologie
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-9 of 9 (Search time: 0.003 seconds).
previous
1
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2021
Curriculum la unitatea de curs Tehnologii alimentare : Ciclul I - studii superioare de licenţă : Domeniul general de studiu: 072 Tehnologii de fabricare şi prelucrare : Specialitatea: 0721.2 Tehnologia produselor alimentare : Forma de învăţământ: cu frecvenţă
Talpă, Serghei
;
Pînzaru, Natalia
2024
Curriculum la unitatea de curs Practica de documentare și cercetare : Ciclul I, studii superioare de licenţă : Codul și denumirea domeniului general de studii: 072 Tehnologii de fabricare și prelucrare : Codul și denumirea domeniului de formare profesională: -0721 Procesarea alimentelor Codul şi denumirea specialităţii: - 0721.2 Tehnologia produselor alimentare :Forma de organizare a învăţământului ‒ învăţământ cu frecvenţă
Talpă, Serghei
;
Pînzaru, Natalia
2024
Curriculum la unitatea de curs Practica de documentare : Ciclul I, studii superioare de licenţă : Codul și denumirea domeniului general de studii: ‒ 072 Tehnologii de fabricare și prelucrare : Codul și denumirea domeniului de formare profesională: ‒ 0721Procesarea alimentelor : Codul şi denumirea specialităţii: ‒ 0721.2 Tehnologia produselor alimentare : Forma de organizare a învăţământului ‒ învăţământ cu frecvenţă
Talpă, Serghei
;
Pînzaru, Natalia
2024
Curriculum la unitatea de curs Practica de producţie : Ciclul I, studii superioare de licenţă : Codul și denumirea domeniului general de studii: ‒ 072 Tehnologii de fabricare și prelucrare : Codul și denumirea domeniului de formare profesională: ‒ 0721Procesarea alimentelor : Codul şi denumirea specialităţii: ‒ 0721.2 Tehnologia produselor alimentare : Forma de organizare a învăţământului ‒ învăţământ cu frecvenţă
Talpă, Serghei
;
Pînzaru, Natalia
2024
Curriculum la unitatea de curs Practica de licenţă : Ciclul I, studii superioare de licenţă : Codul și denumirea domeniului general de studii: ‒ 072 Tehnologii de fabricare și prelucrare : Codul și denumirea domeniului de formare profesională: ‒ 0721Procesarea alimentelor : Codul şi denumirea specialităţii: ‒ 0721.2 Tehnologia produselor alimentare : Forma de organizare a învăţământului ‒ învăţământ cu frecvenţă
Talpă, Serghei
;
Pînzaru, Natalia
2023
Curriculum la unitatea de curs Fenomene de transfer : Ciclul I, studii superioare de licenţă : Codul și denumirea domeniului general de studii: 072 Tehnologii de fabricare și prelucrare : Codul și denumirea domeniului de formare profesională: 0721 Procesarea alimentelor : Codul şi denumirea specialităţii: 0721.2 Tehnologia produselor alimentare Forma de organizare a învăţământului: învăţământ cu frecvenţă
Pînzaru, Natalia
;
Talpă, Serghei
2023
Curriculum la unitatea de curs Tehnica și tehnologia frigului : Ciclul I, studii superioare de licenţă : Codul și denumirea domeniului general de studii: 072 Tehnologii de fabricare și prelucrare : Codul și denumirea domeniului de formare profesională: 0721Procesarea alimentelor : Codul şi denumirea specialităţii: 0721.2 Tehnologia produselor alimentare : Forma de organizare a învăţământului: învăţământ cu frecvenţă
Pînzaru, Natalia
;
Talpă, Serghei
2023
Curriculum la unitatea de curs Utilaj tehnologic II : Ciclul I, studii superioare de licenţă : Codul și denumirea domeniului general de studii: 072 Tehnologii de fabricare și prelucrare : Codul și denumirea domeniului de formare profesională: 0721Procesarea alimentelor Codul şi denumirea specialităţii: 0721.2 Tehnologia produselor alimentare Forma de organizare a învăţământului: învăţământ cu frecvenţă
Pînzaru, Natalia
;
Talpă, Serghei
2023
Curriculum la unitatea de curs Utilaj tehnologic I : Ciclul I, studii superioare de licenţă : Codul și denumirea domeniului general de studiu: 072 Tehnologii de fabricare și prelucrare : Codul și denumirea domeniului de formare profesională: 0721 Procesarea alimentelor : Codul şi denumirea specialităţii: 0721.2 Tehnologia produselor alimentare : Forma de organizare a învăţământului: cu frecvenţă
Pînzaru, Natalia
;
Talpă, Serghei
Discover
Subject
1
Fenomene de transfer
1
Parametrii tehnico-tehnologici a ...
1
Practica de documentare
1
Practica de documentare şi cercetare
1
Practica de licenţă
1
Practica de producţie
1
Tehnica și tehnologia frigului
1
Utilaj tehnologic I
1
Utilaj tehnologic II
1
Încercări senzoriale fizico-chimice
.
next >
Date issued
4
2023
4
2024
1
2021
Has File(s)
9
true