Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Biblioteca Digitală USARB
Search
Search:
All of DSpace
ŞTIINŢE APLICATE
Tehnică.Tehnologie
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 21-30 of 31 (Search time: 0.006 seconds).
previous
1
2
3
4
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2021
Curriculum la unitatea de curs Tehnologii alimentare : Ciclul I - studii superioare de licenţă : Domeniul general de studiu: 072 Tehnologii de fabricare şi prelucrare : Specialitatea: 0721.2 Tehnologia produselor alimentare : Forma de învăţământ: cu frecvenţă
Talpă, Serghei
;
Pînzaru, Natalia
2022
Curriculum la unitatea de curs Tehnologia uscării și păstrării produselor alimentare : Ciclul I - studii superioare de licenţă : Domeniul general de studiu: 072 Tehnologii de fabricare şi prelucrare : Specialitatea: 0721.2 Tehnologia produselor alimentare : Forma de învăţământ: cu frecvenţă
Talpă, Serghei
;
Ceşko, Tatiana
2023
Curriculum la unitatea de curs Tehnologii generale în industria fermentării II : Ciclul I, studii superioare de licenţă : Codul și denumirea domeniului general de studii: 072 Tehnologii de fabricare și prelucrare : Codul și denumirea domeniului de formare profesională: 0721 Procesarea alimentelor : Codul şi denumirea specialităţii: 0721.2 Tehnologia produselor alimentare : Forma de organizare a învăţământului: învăţământ cu frecvenţă
Talpă, Serghei
2022
Curriculum la unitatea de curs Tehnica şi tehnologia frigului : Ciclul I - studii superioare de licenţă : Domeniul general de studiu: 072 Tehnologii de fabricare şi prelucrare : Specialitatea: 0721.2 Tehnologia produselor alimentare : Forma de învăţământ: cu frecvenţă
Talpă, Serghei
2022
Curriculum la unitatea de curs Tehnologia prelucrării fructelor și legumelor : Ciclul I, studii superioare de licenţă : Domeniului general de studiu: 072 Tehnologii de fabricare și prelucrare : Codul şi denumirea specialităţii: 0721.2 Tehnologia produselor alimentare : Forma de învăţământ: cu frecvenţă
Pînzaru, Natalia
2023
Curriculum la unitatea de curs Tehnologia preparării pastelor făinoase : Ciclul I, studii superioare de licenţă : Codul și denumirea domeniului general de studiu: 072 Tehnologii de fabricare și prelucrare : Codul și denumirea domeniului de formare profesională: 0721 Procesarea alimentelor : Codul şi denumirea specialităţii: 0721.2 Tehnologia produselor alimentare : Forma de organizare a învăţământului: cu frecvenţă
Pînzaru, Natalia
2022
Curriculum la unitatea de curs Tehnologia preparării produselor oleaginoase : Ciclul I, studii superioare de licenţă : Domeniului general de studiu: 072 Tehnologii de fabricare și prelucrare : Codul şi denumirea specialităţii: 0721.2 Tehnologia produselor alimentare I : Forma de învăţământ: cu frecvenţă
Pînzaru, Natalia
2022
Curriculum la unitatea de curs Tehnologia produselor alimentare I : Ciclul I, studii superioare de licenţă : Domeniului general de studiu: 072 Tehnologii de fabricare și prelucrare : Codul şi denumirea specialităţii: 0721.2 Tehnologia produselor alimentare : Forma de învăţământ: cu frecvenţă
Pînzaru, Natalia
2022
Curriculum la unitatea de curs Tehnologia produselor alimentare IV : Ciclul I, studii superioare de licenţă : Domeniului general de studiu: 072 Tehnologii de fabricare și prelucrare : Codul şi denumirea specialităţii: 0721.2 Tehnologia produselor alimentare : Forma de învăţământ: cu frecvenţă
Pînzaru, Natalia
2023
Curriculum universitar la unitatea de curs "Electrotehnica" : Ciclul I, studii superioare de licenţă. Codul şi denumirea domeniului general de studiu: 072 Tehnologii de fabricare şi prelucrare. Codul şi denumirea domeniului de formare profesională : 0721 Procesarea alimentelor. Codul şi denumirea specialităţii: 0721.2 Tehnologia produselor alimentare : Forma de organizare a învăţământului cu frecvenţă
Hîrbu, Arefa
;
Ojegov, Alexandr
Discover
Author
14
Talpă, Serghei
6
Beşliu, Vitalie
6
Ceşko, Tatiana
6
Pînzaru, Natalia
2
Paladi, Daniela
1
Banari, Marina
1
Ceclu, Liliana
1
Curicheru, Galina
1
Hîrbu, Arefa
1
Ojegov, Alexandr
.
next >
Subject
3
Desen tehnic
2
Construcţie de maşini
2
Procedee de răcire
2
Proprietăţile materialelor
1
Alergiile alimentare
1
Aliaje feroase
1
Aliaje metalice
1
Aliaje neferoase
1
Alterarea microbiană
1
Analiza calității semifabricatelor
.
next >
Date issued
19
2023
8
2022
3
2024
1
2021
Has File(s)
31
true