Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 61-67 of 67 (Search time: 0.025 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2022Curriculum la unitatea de curs Tehnologia prelucrării fructelor și legumelor : Ciclul I, studii superioare de licenţă : Domeniului general de studiu: 072 Tehnologii de fabricare și prelucrare : Codul şi denumirea specialităţii: 0721.2 Tehnologia produselor alimentare : Forma de învăţământ: cu frecvenţăPînzaru, Natalia
2023Curriculum la unitatea de curs Tehnologia preparării pastelor făinoase : Ciclul I, studii superioare de licenţă : Codul și denumirea domeniului general de studiu: 072 Tehnologii de fabricare și prelucrare : Codul și denumirea domeniului de formare profesională: 0721 Procesarea alimentelor : Codul şi denumirea specialităţii: 0721.2 Tehnologia produselor alimentare : Forma de organizare a învăţământului: cu frecvenţăPînzaru, Natalia
2023Curriculum la unitatea de curs Tehnologia materialelor I : Ciclul I, studii superioare de licenţă : Codul şi denumirea domeniului general de studiu: 071 Inginerie și activități inginerești : Codul și denumirea domeniului de formare profesională: 0710 Inginerie și management : Codul şi denumirea specialităţii: 0710.1 Inginerie și management în transportul auto : Forma de organizare a învățământului: cu frecvenţă redusăPereteatcu, Pavel; Pînzaru, Natalia
2022Curriculum la unitatea de curs Tehnologia produselor alimentare I : Ciclul I, studii superioare de licenţă : Domeniului general de studiu: 072 Tehnologii de fabricare și prelucrare : Codul şi denumirea specialităţii: 0721.2 Tehnologia produselor alimentare : Forma de învăţământ: cu frecvenţăPînzaru, Natalia
2022Curriculum la unitatea de curs Tehnologia produselor alimentare IV : Ciclul I, studii superioare de licenţă : Domeniului general de studiu: 072 Tehnologii de fabricare și prelucrare : Codul şi denumirea specialităţii: 0721.2 Tehnologia produselor alimentare : Forma de învăţământ: cu frecvenţăPînzaru, Natalia
2023Curriculum la unitatea de curs Utilaj tehnologic II : Ciclul I, studii superioare de licenţă : Codul și denumirea domeniului general de studii: 072 Tehnologii de fabricare și prelucrare : Codul și denumirea domeniului de formare profesională: 0721Procesarea alimentelor Codul şi denumirea specialităţii: 0721.2 Tehnologia produselor alimentare Forma de organizare a învăţământului: învăţământ cu frecvenţăPînzaru, Natalia; Talpă, Serghei
2023Curriculum la unitatea de curs Utilaj tehnologic I : Ciclul I, studii superioare de licenţă : Codul și denumirea domeniului general de studiu: 072 Tehnologii de fabricare și prelucrare : Codul și denumirea domeniului de formare profesională: 0721 Procesarea alimentelor : Codul şi denumirea specialităţii: 0721.2 Tehnologia produselor alimentare : Forma de organizare a învăţământului: cu frecvenţăPînzaru, Natalia; Talpă, Serghei