Search


Current filters:


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 11-16 of 16 (Search time: 0.004 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2023Curriculum la unitatea de curs Tehnologii generale în industria fermentării : Ciclul I, studii superioare de licenţă : Codul și denumirea domeniului general de studii: 072 Tehnologii de fabricare și prelucrare : Codul și denumirea domeniului de formare profesională: 0721 Procesarea alimentelor : Codul şi denumirea specialităţii: 0721.2 Tehnologia produselor alimentare : Forma de organizare a învăţământului: învăţământ cu frecvenţăPereteatcu, Pavel; Talpă, Serghei
2023Curriculum la unitatea de curs Tehnica și tehnologia frigului : Ciclul I, studii superioare de licenţă : Codul și denumirea domeniului general de studii: 072 Tehnologii de fabricare și prelucrare : Codul și denumirea domeniului de formare profesională: 0721Procesarea alimentelor : Codul şi denumirea specialităţii: 0721.2 Tehnologia produselor alimentare : Forma de organizare a învăţământului: învăţământ cu frecvenţăPînzaru, Natalia; Talpă, Serghei
2023Curriculum la unitatea de curs Toxicologia și securitatea alimentară : Ciclul I, studii superioare de licenţă : Codul și denumirea domeniului general de studii: 072 Tehnologii de fabricare și prelucrare : Codul și denumirea domeniului de formare profesională: 0721 Procesarea alimentelor : Codul şi denumirea specialităţii: 0721.2 Tehnologia produselor alimentare : Forma de organizare a învăţământului: învăţământ cu frecvenţăŞaragov, Vasilii; Talpă, Serghei
2023Curriculum la unitatea de curs Tehnologia preparării crupelor : Ciclu I studii superioare de licenţă : Codul și denumirea domeniului general de studii: ‒ 072 Tehnologii de fabricare și prelucrare : Codul și denumirea domeniului de formare profesională: ‒ 0721 Procesarea alimentelor : Codul şi denumirea specialităţii: ‒ 0721.2 Tehnologia produselor alimentare : Forma de organizare a învăţământului ‒ învăţământ cu frecvenţăTalpă, Serghei
2023Curriculum la unitatea de curs Utilaj tehnologic II : Ciclul I, studii superioare de licenţă : Codul și denumirea domeniului general de studii: 072 Tehnologii de fabricare și prelucrare : Codul și denumirea domeniului de formare profesională: 0721Procesarea alimentelor Codul şi denumirea specialităţii: 0721.2 Tehnologia produselor alimentare Forma de organizare a învăţământului: învăţământ cu frecvenţăPînzaru, Natalia; Talpă, Serghei
2023Curriculum la unitatea de curs Utilaj tehnologic I : Ciclul I, studii superioare de licenţă : Codul și denumirea domeniului general de studiu: 072 Tehnologii de fabricare și prelucrare : Codul și denumirea domeniului de formare profesională: 0721 Procesarea alimentelor : Codul şi denumirea specialităţii: 0721.2 Tehnologia produselor alimentare : Forma de organizare a învăţământului: cu frecvenţăPînzaru, Natalia; Talpă, Serghei