Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Biblioteca Digitală USARB
Search
Search:
All of DSpace
ŞTIINŢE APLICATE
Agricultură
Desen tehnic
Informatică
Medicină
Tehnică.Tehnologie
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-4 of 4 (Search time: 0.003 seconds).
previous
1
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2022
Curriculum la unitatea de curs Proiectarea întreprinderilor de ramură : Ciclul I, studii superioare de licenţă : Domeniul general de studiu: 072 Tehnologii de fabricare şi prelucrare : Specialitatea: 0721.2 Tehnologia produselor alimentare : Forma de învăţământ: cu frecvenţă
Talpă, Serghei
2022
Curriculum la unitatea de curs Analiza fizico-chimică a alimentelor și ambalajelor : Ciclul I, studii superioare de licenţă : Domeniul general de studiu: 072 Tehnologii de fabricare şi prelucrare : Specialitatea: 0721.2 Tehnologia produselor alimentare : Forma de învăţământ: cu frecvenţă
Talpă, Serghei
;
Ceşko, Tatiana
2022
Curriculum la unitatea de curs Tehnologia uscării și păstrării produselor alimentare : Ciclul I - studii superioare de licenţă : Domeniul general de studiu: 072 Tehnologii de fabricare şi prelucrare : Specialitatea: 0721.2 Tehnologia produselor alimentare : Forma de învăţământ: cu frecvenţă
Talpă, Serghei
;
Ceşko, Tatiana
2022
Curriculum la unitatea de curs Tehnica şi tehnologia frigului : Ciclul I - studii superioare de licenţă : Domeniul general de studiu: 072 Tehnologii de fabricare şi prelucrare : Specialitatea: 0721.2 Tehnologia produselor alimentare : Forma de învăţământ: cu frecvenţă
Talpă, Serghei
Discover
Author
2
Ceşko, Tatiana
Subject
1
Compoziţia produselor alimentare
1
Condiţii de păstrare şi conservare
1
Depozite frigorifice
1
Elaborarea documentaţiei tehnice
1
Instalaţii frigorifice
1
Instalații de uscare
1
Metrologie
1
Procedee de răcire
1
Procedee de uscare a alimentelor
1
Procese tehnologice
.
next >