Please use this identifier to cite or link to this item:
http://tinread.usarb.md:8888/jspui/handle/123456789/1919
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Talpă, Serghei | ro |
dc.date.accessioned | 2024-06-25T08:20:14Z | - |
dc.date.available | 2024-06-25T08:20:14Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Talpă, Serghei. Curriculum la unitatea de curs Tehnologia generală a produselor alimentare : Ciclul I, studii superioare de licenţă : Codul și denumirea domeniului general de studii: 072 Tehnologii de fabricare și prelucrare : Codul și denumirea domeniului de formare profesională: 0721Procesarea alimentelor : Codul şi denumirea specialităţii: 0721.2 Tehnologia produselor alimentare : Forma de organizare a învăţământului: învăţământ cu frecvenţă / Serghei Talpă ; Universitatea de Stat “Alecu Russo” din Bălţi, Facultatea de Ştiinţe Reale, Economice şi ale Mediului, Catedra de Ştiinţe Fizice şi Inginereşti. – Bălţi : [S. n.], 2023. – 15 p. : tab. – Bibliogr.: p. 14-15. | ro |
dc.identifier.uri | http://tinread.usarb.md:8888/jspui/handle/123456789/1919 | - |
dc.language.iso | ro | ro |
dc.publisher | USARB | ro |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ | * |
dc.subject | Tehnologia generală a produselor alimentare | ro |
dc.title | Curriculum la unitatea de curs Tehnologia generală a produselor alimentare : Ciclul I, studii superioare de licenţă : Codul și denumirea domeniului general de studii: 072 Tehnologii de fabricare și prelucrare : Codul și denumirea domeniului de formare profesională: 0721Procesarea alimentelor : Codul şi denumirea specialităţii: 0721.2 Tehnologia produselor alimentare : Forma de organizare a învăţământului: învăţământ cu frecvenţă | ro |
dc.type | Other | en |
Appears in Collections: | Tehnică.Tehnologie |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tehn_prod_aliment.pdf | 961,56 kB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License