Please use this identifier to cite or link to this item: http://tinread.usarb.md:8888/jspui/handle/123456789/1916
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorPereteatcu, Pavelro
dc.contributor.authorTalpă, Sergheiro
dc.date.accessioned2024-06-25T06:47:15Z-
dc.date.available2024-06-25T06:47:15Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationPereteatcu, Pavel. Curriculum la unitatea de curs Tehnologii generale în industria fermentării : Ciclul I, studii superioare de licenţă : Codul și denumirea domeniului general de studii: 072 Tehnologii de fabricare și prelucrare : Codul și denumirea domeniului de formare profesională: 0721 Procesarea alimentelor : Codul şi denumirea specialităţii: 0721.2 Tehnologia produselor alimentare : Forma de organizare a învăţământului: învăţământ cu frecvenţă / Pavel Pereteacu, Serghei Talpă ; Universitatea de Stat “Alecu Russo” din Bălţi, Facultatea de Ştiinţe Reale, Economice şi ale Mediului, Catedra de Ştiinţe Fizice şi Inginereşti. – Bălţi : [S. n.], 2023. – 14 p. : tab. – Bibliogr.: p. 13-14.ro
dc.identifier.urihttp://tinread.usarb.md:8888/jspui/handle/123456789/1916-
dc.language.isororo
dc.publisherUSARBro
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/*
dc.subjectTehnologii generale în industria fermentăriiro
dc.titleCurriculum la unitatea de curs Tehnologii generale în industria fermentării : Ciclul I, studii superioare de licenţă : Codul și denumirea domeniului general de studii: 072 Tehnologii de fabricare și prelucrare : Codul și denumirea domeniului de formare profesională: 0721 Procesarea alimentelor : Codul şi denumirea specialităţii: 0721.2 Tehnologia produselor alimentare : Forma de organizare a învăţământului: învăţământ cu frecvenţăro
dc.typeOtheren
Appears in Collections:Tehnică.Tehnologie

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tehn_gen_industr_ferm.pdf911,43 kBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons