Please use this identifier to cite or link to this item:
http://tinread.usarb.md:8888/jspui/handle/123456789/1906
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Talpă, Serghei | ro |
dc.contributor.author | Pînzaru, Natalia | ro |
dc.date.accessioned | 2024-06-24T11:27:47Z | - |
dc.date.available | 2024-06-24T11:27:47Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Talpă, Serghei. Curriculum la unitatea de curs Practica de licenţă : Ciclul I, studii superioare de licenţă : Codul și denumirea domeniului general de studii: ‒ 072 Tehnologii de fabricare și prelucrare : Codul și denumirea domeniului de formare profesională: ‒ 0721Procesarea alimentelor : Codul şi denumirea specialităţii: ‒ 0721.2 Tehnologia produselor alimentare : Forma de organizare a învăţământului ‒ învăţământ cu frecvenţă / Serghei Talpă, Natalia Pînzaru ; Universitatea de Stat “Alecu Russo” din Bălţi, Facultatea de Ştiinţe Reale, Economice şi ale Mediului, Catedra de Ştiinţe Fizice şi Inginereşti. – Bălţi : [S. n.], 2024. – 10 p. : tab. – Bibliogr.: p. 9-10. | ro |
dc.identifier.uri | http://tinread.usarb.md:8888/jspui/handle/123456789/1906 | - |
dc.language.iso | ro | ro |
dc.publisher | USARB | ro |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ | * |
dc.subject | Practica de licenţă | ro |
dc.title | Curriculum la unitatea de curs Practica de licenţă : Ciclul I, studii superioare de licenţă : Codul și denumirea domeniului general de studii: ‒ 072 Tehnologii de fabricare și prelucrare : Codul și denumirea domeniului de formare profesională: ‒ 0721Procesarea alimentelor : Codul şi denumirea specialităţii: ‒ 0721.2 Tehnologia produselor alimentare : Forma de organizare a învăţământului ‒ învăţământ cu frecvenţă | ro |
dc.type | Other | en |
Appears in Collections: | Tehnică.Tehnologie |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
pract_licenta.pdf | 679,52 kB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License