Please use this identifier to cite or link to this item: http://tinread.usarb.md:8888/jspui/handle/123456789/1902
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorPînzaru, Nataliaro
dc.contributor.authorTalpă, Sergheiro
dc.date.accessioned2024-06-24T10:38:03Z-
dc.date.available2024-06-24T10:38:03Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationPînzaru, Natalia. Curriculum la unitatea de curs Fenomene de transfer : Ciclul I, studii superioare de licenţă : Codul și denumirea domeniului general de studii: 072 Tehnologii de fabricare și prelucrare : Codul și denumirea domeniului de formare profesională: 0721 Procesarea alimentelor : Codul şi denumirea specialităţii: 0721.2 Tehnologia produselor alimentare Forma de organizare a învăţământului: învăţământ cu frecvenţă / Natalia Pînzaru, Serghei Talpă ; Universitatea de Stat “Alecu Russo” din Bălţi, Facultatea de Ştiinţe Reale, Economice şi ale Mediului, Catedra de Ştiinţe Fizice şi Inginereşti. – Bălţi : [S. n.], 2024. – 12 p. : tab. – Bibliogr.: p. 11-12.ro
dc.identifier.urihttp://tinread.usarb.md:8888/jspui/handle/123456789/1902-
dc.language.isororo
dc.publisherUSARBro
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/*
dc.subjectFenomene de transferro
dc.titleCurriculum la unitatea de curs Fenomene de transfer : Ciclul I, studii superioare de licenţă : Codul și denumirea domeniului general de studii: 072 Tehnologii de fabricare și prelucrare : Codul și denumirea domeniului de formare profesională: 0721 Procesarea alimentelor : Codul şi denumirea specialităţii: 0721.2 Tehnologia produselor alimentare Forma de organizare a învăţământului: învăţământ cu frecvenţăro
dc.typeOtheren
Appears in Collections:Tehnică.Tehnologie

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
fenom_transfer.pdf1,01 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons