Please use this identifier to cite or link to this item:
http://tinread.usarb.md:8888/jspui/handle/123456789/1866
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Branaşco, Natalia | ro |
dc.contributor.author | Chiseliov, Lilia | ro |
dc.date.accessioned | 2024-05-23T12:40:45Z | - |
dc.date.available | 2024-05-23T12:40:45Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Branaşco, Natalia. Curriculum la unitatea de curs Economia întreprinderii : Ciclul I - studii superioare de licenţă : Codul şi denumirea domeniului general de studiu: 072 Tehnologii de fabricare şi prelucare : Codul şi denumirea domeniului de formare profesională: 0721 Procesarea alimentelor : Codul şi denumirea specialităţii: 721.2 Tehnologia produselor alimentare : Forma de organizare a invâţământului: învăţământ cu frecventă / Natalia Branaşco, Lilia Chiseliov ; Universitatea de Stat "Alecu Russo" din Bălţi, Facultatea de Ştiinţe Reale, Economice şi ale Mediului, Catedra de Ştiinţe economice – Bălţi : [S. n.], 2023. – 13 p. : tab. – Bibliogr.: p. 13. | ro |
dc.identifier.uri | http://tinread.usarb.md:8888/jspui/handle/123456789/1866 | - |
dc.language.iso | ro | ro |
dc.publisher | USARB | ro |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ | * |
dc.subject | Economia întreprinderii | ro |
dc.title | Curriculum la unitatea de curs Economia întreprinderii : Ciclul I - studii superioare de licenţă : Codul şi denumirea domeniului general de studiu: 072 Tehnologii de fabricare şi prelucare : Codul şi denumirea domeniului de formare profesională: 0721 Procesarea alimentelor : Codul şi denumirea specialităţii: 721.2 Tehnologia produselor alimentare : Forma de organizare a invâţământului: învăţământ cu frecventă | ro |
dc.type | Other | en |
Appears in Collections: | Economie. Management |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
econ_intrepr_tehn.pdf | 885,5 kB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License