Please use this identifier to cite or link to this item: http://tinread.usarb.md:8888/jspui/handle/123456789/1808
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorRumeus, Iuriero
dc.contributor.authorCeşko, Tatianaro
dc.date.accessioned2024-03-05T11:07:04Z-
dc.date.available2024-03-05T11:07:04Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationRumeus, Iurie. Curriculum la unitatea de curs Tehnologia produselor alimentare V : Ciclul I, studii superioare de licenţă : Codul și denumirea domeniului general de studii: 072 Tehnologii de fabricare și prelucrare : Codul și denumirea domeniului de formare profesională : 0721 Procesarea alimentelor : Codul şi denumirea specialităţii: 0721.2 Tehnologia produselor alimentare : Forma de organizare a învăţământului cu frecvenţă / Iurie Rumeus, Tatiana Ceşko ; Univ. de Stat “Alecu Russo” din Bălţi, Fac. de Ştiinţe Reale, Economice şi ale Mediului, Catedra de Ştiinţe Fizice şi Inginereşti. – Bălţi : [S. n.], 2023. – 20 p. : tab. – Bibliogr.: p. 19-20.ro
dc.identifier.urihttp://tinread.usarb.md:8888/jspui/handle/123456789/1808-
dc.language.isororo
dc.publisherUSARBro
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/*
dc.subjectProduse zaharoasero
dc.subjectProduse de caramelajro
dc.subjectProduse gelificatero
dc.subjectProduse din ciocolatăro
dc.titleCurriculum la unitatea de curs Tehnologia produselor alimentare V : Ciclul I, studii superioare de licenţă : Codul și denumirea domeniului general de studii: 072 Tehnologii de fabricare și prelucrare : Codul și denumirea domeniului de formare profesională : 0721 Procesarea alimentelor : Codul şi denumirea specialităţii: 0721.2 Tehnologia produselor alimentare : Forma de organizare a învăţământului cu frecvenţăro
dc.typeOtheren
Appears in Collections:Tehnică.Tehnologie

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tehn_prod_alim_5.pdf1,31 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons