Please use this identifier to cite or link to this item: http://tinread.usarb.md:8888/jspui/handle/123456789/1808
Title: Curriculum la unitatea de curs Tehnologia produselor alimentare V : Ciclul I, studii superioare de licenţă : Codul și denumirea domeniului general de studii: 072 Tehnologii de fabricare și prelucrare : Codul și denumirea domeniului de formare profesională : 0721 Procesarea alimentelor : Codul şi denumirea specialităţii: 0721.2 Tehnologia produselor alimentare : Forma de organizare a învăţământului cu frecvenţă
Authors: Rumeus, Iurie
Ceşko, Tatiana
Keywords: Produse zaharoase
Produse de caramelaj
Produse gelificate
Produse din ciocolată
Issue Date: 2023
Publisher: USARB
Citation: Rumeus, Iurie. Curriculum la unitatea de curs Tehnologia produselor alimentare V : Ciclul I, studii superioare de licenţă : Codul și denumirea domeniului general de studii: 072 Tehnologii de fabricare și prelucrare : Codul și denumirea domeniului de formare profesională : 0721 Procesarea alimentelor : Codul şi denumirea specialităţii: 0721.2 Tehnologia produselor alimentare : Forma de organizare a învăţământului cu frecvenţă / Iurie Rumeus, Tatiana Ceşko ; Univ. de Stat “Alecu Russo” din Bălţi, Fac. de Ştiinţe Reale, Economice şi ale Mediului, Catedra de Ştiinţe Fizice şi Inginereşti. – Bălţi : [S. n.], 2023. – 20 p. : tab. – Bibliogr.: p. 19-20.
URI: http://tinread.usarb.md:8888/jspui/handle/123456789/1808
Appears in Collections:Tehnică.Tehnologie

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tehn_prod_alim_5.pdf1,31 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons