Please use this identifier to cite or link to this item:
http://tinread.usarb.md:8888/jspui/handle/123456789/1808
Title: | Curriculum la unitatea de curs Tehnologia produselor alimentare V : Ciclul I, studii superioare de licenţă : Codul și denumirea domeniului general de studii: 072 Tehnologii de fabricare și prelucrare : Codul și denumirea domeniului de formare profesională : 0721 Procesarea alimentelor : Codul şi denumirea specialităţii: 0721.2 Tehnologia produselor alimentare : Forma de organizare a învăţământului cu frecvenţă |
Authors: | Rumeus, Iurie Ceşko, Tatiana |
Keywords: | Produse zaharoase Produse de caramelaj Produse gelificate Produse din ciocolată |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | USARB |
Citation: | Rumeus, Iurie. Curriculum la unitatea de curs Tehnologia produselor alimentare V : Ciclul I, studii superioare de licenţă : Codul și denumirea domeniului general de studii: 072 Tehnologii de fabricare și prelucrare : Codul și denumirea domeniului de formare profesională : 0721 Procesarea alimentelor : Codul şi denumirea specialităţii: 0721.2 Tehnologia produselor alimentare : Forma de organizare a învăţământului cu frecvenţă / Iurie Rumeus, Tatiana Ceşko ; Univ. de Stat “Alecu Russo” din Bălţi, Fac. de Ştiinţe Reale, Economice şi ale Mediului, Catedra de Ştiinţe Fizice şi Inginereşti. – Bălţi : [S. n.], 2023. – 20 p. : tab. – Bibliogr.: p. 19-20. |
URI: | http://tinread.usarb.md:8888/jspui/handle/123456789/1808 |
Appears in Collections: | Tehnică.Tehnologie |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tehn_prod_alim_5.pdf | 1,31 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License