Please use this identifier to cite or link to this item: http://tinread.usarb.md:8888/jspui/handle/123456789/1807
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorPaladi, Danielaro
dc.contributor.authorCeşko, Tatianaro
dc.date.accessioned2024-03-05T09:31:42Z-
dc.date.available2024-03-05T09:31:42Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationPaladi, Daniela. Curriculum la unitatea de curs Siguranţa alimentelor şi produselor biotehnologice : Ciclul I, studii superioare de licenţă : Codul și denumirea domeniului general de studii: 072 Tehnologii de fabricare și prelucrare : Codul și denumirea domeniului de formare profesională : 0721 Procesarea alimentelor : Codul şi denumirea specialităţii: 0721.2 Tehnologia produselor alimentare : Forma de organizare a învăţământului: învăţământ cu frecvenţă / Daniela Paladi, Tatiana Ceşko ; Univ. de Stat “Alecu Russo” din Bălţi, Fac. de Ştiinţe Reale, Economice şi ale Mediului, Catedra de Ştiinţe Fizice şi Inginereşti. – Bălţi : [S. n.], 2024. – 10 p. : tab. – Bibliogr.: p. 10.-
dc.identifier.urihttp://tinread.usarb.md:8888/jspui/handle/123456789/1807-
dc.language.isootheren
dc.publisherUSARBro
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/*
dc.subjectSiguranţa alimentelorro
dc.subjectCalitatea produselor alimentarero
dc.subjectIntoxicaţii alimentareen_US
dc.subjectAlergiile alimentarero
dc.titleCurriculum la unitatea de curs Siguranţa alimentelor şi produselor biotehnologice : Ciclul I, studii superioare de licenţă : Codul și denumirea domeniului general de studii: 072 Tehnologii de fabricare și prelucrare : Codul și denumirea domeniului de formare profesională : 0721 Procesarea alimentelor : Codul şi denumirea specialităţii: 0721.2 Tehnologia produselor alimentare : Forma de organizare a învăţământului: învăţământ cu frecvenţăro
dc.typeOtheren
Appears in Collections:Tehnică.Tehnologie

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
siguran_alim.pdf823,84 kBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons