Please use this identifier to cite or link to this item: http://tinread.usarb.md:8888/jspui/handle/123456789/1807
Title: Curriculum la unitatea de curs Siguranţa alimentelor şi produselor biotehnologice : Ciclul I, studii superioare de licenţă : Codul și denumirea domeniului general de studii: 072 Tehnologii de fabricare și prelucrare : Codul și denumirea domeniului de formare profesională : 0721 Procesarea alimentelor : Codul şi denumirea specialităţii: 0721.2 Tehnologia produselor alimentare : Forma de organizare a învăţământului: învăţământ cu frecvenţă
Authors: Paladi, Daniela
Ceşko, Tatiana
Keywords: Siguranţa alimentelor
Calitatea produselor alimentare
Intoxicaţii alimentare
Alergiile alimentare
Issue Date: 2024
Publisher: USARB
Citation: Paladi, Daniela. Curriculum la unitatea de curs Siguranţa alimentelor şi produselor biotehnologice : Ciclul I, studii superioare de licenţă : Codul și denumirea domeniului general de studii: 072 Tehnologii de fabricare și prelucrare : Codul și denumirea domeniului de formare profesională : 0721 Procesarea alimentelor : Codul şi denumirea specialităţii: 0721.2 Tehnologia produselor alimentare : Forma de organizare a învăţământului: învăţământ cu frecvenţă / Daniela Paladi, Tatiana Ceşko ; Univ. de Stat “Alecu Russo” din Bălţi, Fac. de Ştiinţe Reale, Economice şi ale Mediului, Catedra de Ştiinţe Fizice şi Inginereşti. – Bălţi : [S. n.], 2024. – 10 p. : tab. – Bibliogr.: p. 10.
URI: http://tinread.usarb.md:8888/jspui/handle/123456789/1807
Appears in Collections:Tehnică.Tehnologie

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
siguran_alim.pdf823,84 kBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons