Please use this identifier to cite or link to this item:
http://tinread.usarb.md:8888/jspui/handle/123456789/1807
Title: | Curriculum la unitatea de curs Siguranţa alimentelor şi produselor biotehnologice : Ciclul I, studii superioare de licenţă : Codul și denumirea domeniului general de studii: 072 Tehnologii de fabricare și prelucrare : Codul și denumirea domeniului de formare profesională : 0721 Procesarea alimentelor : Codul şi denumirea specialităţii: 0721.2 Tehnologia produselor alimentare : Forma de organizare a învăţământului: învăţământ cu frecvenţă |
Authors: | Paladi, Daniela Ceşko, Tatiana |
Keywords: | Siguranţa alimentelor Calitatea produselor alimentare Intoxicaţii alimentare Alergiile alimentare |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | USARB |
Citation: | Paladi, Daniela. Curriculum la unitatea de curs Siguranţa alimentelor şi produselor biotehnologice : Ciclul I, studii superioare de licenţă : Codul și denumirea domeniului general de studii: 072 Tehnologii de fabricare și prelucrare : Codul și denumirea domeniului de formare profesională : 0721 Procesarea alimentelor : Codul şi denumirea specialităţii: 0721.2 Tehnologia produselor alimentare : Forma de organizare a învăţământului: învăţământ cu frecvenţă / Daniela Paladi, Tatiana Ceşko ; Univ. de Stat “Alecu Russo” din Bălţi, Fac. de Ştiinţe Reale, Economice şi ale Mediului, Catedra de Ştiinţe Fizice şi Inginereşti. – Bălţi : [S. n.], 2024. – 10 p. : tab. – Bibliogr.: p. 10. |
URI: | http://tinread.usarb.md:8888/jspui/handle/123456789/1807 |
Appears in Collections: | Tehnică.Tehnologie |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
siguran_alim.pdf | 823,84 kB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License