Please use this identifier to cite or link to this item: http://tinread.usarb.md:8888/jspui/handle/123456789/1803
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorTalpă, Sergheiro
dc.contributor.authorCeşko, Tatianaro
dc.date.accessioned2023-05-13T05:50:36Z-
dc.date.available2023-05-13T05:50:36Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationTalpă, Serghei. Curriculum la unitatea de curs Tehnologii alimentare : Ciclul I, studii superioare de licenţă : Codul și denumirea domeniului general de studii: 072 Tehnologii de fabricare și prelucrare : Codul și denumirea domeniului de formare profesională: 0721 Procesarea alimentelor : Codul şi denumirea specialităţii: 0721.2 Tehnologia produselor alimentare : Forma de organizare a învăţământului: învăţământ cu frecvenţă / Serghei Talpă, Tatiana Ceşko ; Univ. de Stat “Alecu Russo” din Bălţi, Fac. de Ştiinţe Reale, Economice şi ale Mediului, Catedra de Ştiinţe Fizice şi Inginereşti. – Bălţi : [s. n.], 2023. – 14 p. : tab. – Bibliogr.: p. 13-14.ro
dc.identifier.urihttp://tinread.usarb.md:8888/jspui/handle/123456789/1803-
dc.language.isororo
dc.publisherUSARBro
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/*
dc.subjectTehnologia produselor de panificațiero
dc.subjectTehnologia de preparare a divinuluiro
dc.subjectTehnologia de preparare a beriiro
dc.subjectTehnologia de preparare a apei carbogazoasero
dc.titleCurriculum la unitatea de curs Tehnologii alimentare : Ciclul I, studii superioare de licenţă : Codul și denumirea domeniului general de studii: 072 Tehnologii de fabricare și prelucrare : Codul și denumirea domeniului de formare profesională: 0721 Procesarea alimentelor : Codul şi denumirea specialităţii: 0721.2 Tehnologia produselor alimentare : Forma de organizare a învăţământului: învăţământ cu frecvenţăro
dc.typeOtheren
Appears in Collections:Tehnică.Tehnologie

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tehnol_alim_procesare.pdf952,19 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons