Please use this identifier to cite or link to this item:
http://tinread.usarb.md:8888/jspui/handle/123456789/1802
Title: | Curriculum la unitatea de curs Tehnologia uscării și păstrării produselor alimentare : Ciclul I - studii superioare de licenţă : Domeniul general de studiu: 072 Tehnologii de fabricare şi prelucrare : Specialitatea: 0721.2 Tehnologia produselor alimentare : Forma de învăţământ: cu frecvenţă |
Authors: | Talpă, Serghei Ceşko, Tatiana |
Keywords: | Produse alimentare Condiţii de păstrare şi conservare Procedee de uscare a alimentelor Instalații de uscare |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | USARB |
Citation: | Talpă, Serghei. Curriculum la unitatea de curs Tehnologia uscării și păstrării produselor alimentare : Ciclul I - studii superioare de licenţă : Domeniul general de studiu: 072 Tehnologii de fabricare şi prelucrare : Specialitatea: 0721.2 Tehnologia produselor alimentare : Forma de învăţământ: cu frecvenţă / Serghei Talpă, Tatiana Ceşko ; Univ. de Stat “Alecu Russo” din Bălţi, Fac. de Ştiinţe Reale, Economice şi ale Mediului, Catedra de Ştiinţe Fizice şi Inginereşti. – Bălţi : [s. n.], 2022. – 12 p. : tab. – Bibliogr.: p. 12. |
URI: | http://tinread.usarb.md:8888/jspui/handle/123456789/1802 |
Appears in Collections: | Tehnică.Tehnologie |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tehn_uscari_pastr.pdf | 856,47 kB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License