Please use this identifier to cite or link to this item: http://tinread.usarb.md:8888/jspui/handle/123456789/1801
Title: Curriculum la unitatea de curs Tehnologia preparării produselor oleaginoase : Ciclul I, studii superioare de licenţă : Domeniului general de studiu: 072 Tehnologii de fabricare și prelucrare : Codul şi denumirea specialităţii: 0721.2 Tehnologia produselor alimentare I : Forma de învăţământ: cu frecvenţă
Authors: Pînzaru, Natalia
Keywords: Clasificarea grăsimilor
Proprietățile uleiurilor
Issue Date: 2022
Publisher: USARB
Citation: Pînzaru, Natalia. Curriculum la unitatea de curs Tehnologia preparării produselor oleaginoase : Ciclul I, studii superioare de licenţă : Domeniului general de studiu: 072 Tehnologii de fabricare și prelucrare : Codul şi denumirea specialităţii: 0721.2 Tehnologia produselor alimentare I : Forma de învăţământ: cu frecvenţă / Natalia Pînzaru ; Univ. de Stat “Alecu Russo” din Bălţi, Fac. de Ştiinţe Reale, Economice şi ale Mediului, Catedra de Ştiinţe Fizice şi Inginereşti. – Bălţi : [s. n.], 2022. – 10 p. : tab. – Bibliogr.: p. 10.
URI: http://tinread.usarb.md:8888/jspui/handle/123456789/1801
Appears in Collections:Tehnică.Tehnologie

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tehn_prod_oleaginoase.pdf800,81 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons