Please use this identifier to cite or link to this item: http://tinread.usarb.md:8888/jspui/handle/123456789/1800
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorPînzaru, Nataliaro
dc.date.accessioned2023-05-12T12:30:19Z-
dc.date.available2023-05-12T12:30:19Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationPînzaru, Natalia. Curriculum la unitatea de curs Tehnologia produselor alimentare IV : Ciclul I, studii superioare de licenţă : Domeniului general de studiu: 072 Tehnologii de fabricare și prelucrare : Codul şi denumirea specialităţii: 0721.2 Tehnologia produselor alimentare : Forma de învăţământ: cu frecvenţă / Natalia Pînzaru ; Univ. de Stat “Alecu Russo” din Bălţi, Fac. de Ştiinţe Reale, Economice şi ale Mediului, Catedra de Ştiinţe Fizice şi Inginereşti. – Bălţi : [s. n.], 2022. – 10 p. : tab. – Bibliogr.: p. 9-10.ro
dc.identifier.urihttp://tinread.usarb.md:8888/jspui/handle/123456789/1800-
dc.language.isororo
dc.publisherUSARBro
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/*
dc.subjectTehnologia produselor lactatero
dc.subjectFabricarea laptelui concentratro
dc.titleCurriculum la unitatea de curs Tehnologia produselor alimentare IV : Ciclul I, studii superioare de licenţă : Domeniului general de studiu: 072 Tehnologii de fabricare și prelucrare : Codul şi denumirea specialităţii: 0721.2 Tehnologia produselor alimentare : Forma de învăţământ: cu frecvenţăro
dc.typeOtheren
Appears in Collections:Tehnică.Tehnologie

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tehn_prod_alim_4.pdf1,13 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons