Please use this identifier to cite or link to this item: http://tinread.usarb.md:8888/jspui/handle/123456789/1799
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorTalpă, Sergheiro
dc.date.accessioned2023-05-12T12:24:13Z-
dc.date.available2023-05-12T12:24:13Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationTalpă, Serghei. Curriculum la unitatea de curs Tehnologia produselor alimentare II (Tehnologia prelucrării cerealelor în făină) : Ciclul I, studii superioare de licenţă : Codul și denumirea domeniului general de studii: ‒ 072 Tehnologii de fabricare și prelucrare : Codul și denumirea domeniului de formare profesională: ‒ 0721Procesarea alimentelor : Codul şi denumirea specialităţii: ‒ 0721.2 Tehnologia produselor alimentare : Forma de organizare a învăţământului ‒ învăţământ cu frecvenţă / Serghei Talpă ; Univ. de Stat “Alecu Russo” din Bălţi, Fac. de Ştiinţe Reale, Economice şi ale Mediului, Catedra de Ştiinţe Fizice şi Inginereşti. – Bălţi : [s. n.], 2023. – 15 p. : tab. – Bibliogr.: p. 14-15.ro
dc.identifier.urihttp://tinread.usarb.md:8888/jspui/handle/123456789/1799-
dc.language.isororo
dc.publisherUSARBro
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/*
dc.subjectPrelucrare hidrotermică a cerealelorro
dc.subjectPProcesul de măcinare a boabelor de grâuro
dc.subjectSortimente de făinăro
dc.titleCurriculum la unitatea de curs Tehnologia produselor alimentare II (Tehnologia prelucrării cerealelor în făină) : Ciclul I, studii superioare de licenţă : Codul și denumirea domeniului general de studii: ‒ 072 Tehnologii de fabricare și prelucrare : Codul și denumirea domeniului de formare profesională: ‒ 0721Procesarea alimentelor : Codul şi denumirea specialităţii: ‒ 0721.2 Tehnologia produselor alimentare : Forma de organizare a învăţământului ‒ învăţământ cu frecvenţăro
dc.typeOtheren
Appears in Collections:Tehnică.Tehnologie

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tehn_prod_alim_2.pdf959,82 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons