Please use this identifier to cite or link to this item:
http://tinread.usarb.md:8888/jspui/handle/123456789/1797
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Pînzaru, Natalia | ro |
dc.date.accessioned | 2023-05-12T11:29:34Z | - |
dc.date.available | 2023-05-12T11:29:34Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Pînzaru, Natalia. Curriculum la unitatea de curs Tehnologia preparării pastelor făinoase : Ciclul I, studii superioare de licenţă : Codul și denumirea domeniului general de studiu: 072 Tehnologii de fabricare și prelucrare : Codul și denumirea domeniului de formare profesională: 0721 Procesarea alimentelor : Codul şi denumirea specialităţii: 0721.2 Tehnologia produselor alimentare : Forma de organizare a învăţământului: cu frecvenţă / Natalia Pînzaru ; Univ. de Stat “Alecu Russo” din Bălţi, Fac. de Ştiinţe Reale, Economice şi ale Mediului, Catedra de Ştiinţe Fizice şi Inginereşti. – Bălţi : [s. n.], 2023. – 10 p. : tab. – Bibliogr.: p. 10. | ro |
dc.identifier.uri | http://tinread.usarb.md:8888/jspui/handle/123456789/1797 | - |
dc.language.iso | ro | ro |
dc.publisher | USARB | r |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ | * |
dc.subject | Prepararea pastelor făinoase | ro |
dc.subject | Frămîntarea aluatului | ro |
dc.subject | Uscarea aluatului | ro |
dc.subject | Analiza calității semifabricatelor | ro |
dc.title | Curriculum la unitatea de curs Tehnologia preparării pastelor făinoase : Ciclul I, studii superioare de licenţă : Codul și denumirea domeniului general de studiu: 072 Tehnologii de fabricare și prelucrare : Codul și denumirea domeniului de formare profesională: 0721 Procesarea alimentelor : Codul şi denumirea specialităţii: 0721.2 Tehnologia produselor alimentare : Forma de organizare a învăţământului: cu frecvenţă | ro |
dc.type | Other | en |
Appears in Collections: | Tehnică.Tehnologie |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tehn_prep_paste_fainoase .pdf | 1,13 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License