Please use this identifier to cite or link to this item:
http://tinread.usarb.md:8888/jspui/handle/123456789/1797
Title: | Curriculum la unitatea de curs Tehnologia preparării pastelor făinoase : Ciclul I, studii superioare de licenţă : Codul și denumirea domeniului general de studiu: 072 Tehnologii de fabricare și prelucrare : Codul și denumirea domeniului de formare profesională: 0721 Procesarea alimentelor : Codul şi denumirea specialităţii: 0721.2 Tehnologia produselor alimentare : Forma de organizare a învăţământului: cu frecvenţă |
Authors: | Pînzaru, Natalia |
Keywords: | Prepararea pastelor făinoase Frămîntarea aluatului Uscarea aluatului Analiza calității semifabricatelor |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | USARB |
Citation: | Pînzaru, Natalia. Curriculum la unitatea de curs Tehnologia preparării pastelor făinoase : Ciclul I, studii superioare de licenţă : Codul și denumirea domeniului general de studiu: 072 Tehnologii de fabricare și prelucrare : Codul și denumirea domeniului de formare profesională: 0721 Procesarea alimentelor : Codul şi denumirea specialităţii: 0721.2 Tehnologia produselor alimentare : Forma de organizare a învăţământului: cu frecvenţă / Natalia Pînzaru ; Univ. de Stat “Alecu Russo” din Bălţi, Fac. de Ştiinţe Reale, Economice şi ale Mediului, Catedra de Ştiinţe Fizice şi Inginereşti. – Bălţi : [s. n.], 2023. – 10 p. : tab. – Bibliogr.: p. 10. |
URI: | http://tinread.usarb.md:8888/jspui/handle/123456789/1797 |
Appears in Collections: | Tehnică.Tehnologie |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tehn_prep_paste_fainoase .pdf | 1,13 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License