Please use this identifier to cite or link to this item: http://tinread.usarb.md:8888/jspui/handle/123456789/1791
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorTalpă, Sergheiro
dc.contributor.authorPînzaru, Nataliaro
dc.date.accessioned2023-05-12T06:57:25Z-
dc.date.available2023-05-12T06:57:25Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationTalpă, Serghei. Curriculum la unitatea de curs Tehnologii alimentare : Ciclul I - studii superioare de licenţă : Domeniul general de studiu: 072 Tehnologii de fabricare şi prelucrare : Specialitatea: 0721.2 Tehnologia produselor alimentare : Forma de învăţământ: cu frecvenţă / Serghei Talpă, Natalia Pînzaru ; Univ. de Stat “Alecu Russo” din Bălţi, Fac. de Ştiinţe Reale, Economice şi ale Mediului, Catedra de Ştiinţe Fizice şi Inginereşti. – Bălţi : [s. n.], 2021. – 12 p. : tab. – Bibliogr.: p. 11-12.ro
dc.identifier.urihttp://tinread.usarb.md:8888/jspui/handle/123456789/1791-
dc.language.isororo
dc.publisherUSARBro
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/*
dc.subjectParametrii tehnico-tehnologici a produselorro
dc.subjectÎncercări senzoriale fizico-chimicero
dc.titleCurriculum la unitatea de curs Tehnologii alimentare : Ciclul I - studii superioare de licenţă : Domeniul general de studiu: 072 Tehnologii de fabricare şi prelucrare : Specialitatea: 0721.2 Tehnologia produselor alimentare : Forma de învăţământ: cu frecvenţăro
dc.typeOtheren
Appears in Collections:Tehnică.Tehnologie

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tehn_alimentare.pdf1,08 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons