Please use this identifier to cite or link to this item:
http://tinread.usarb.md:8888/jspui/handle/123456789/1786
Title: | Curriculum la unitatea de curs Analiza senzorială a produselor alimentare : Ciclul I, studii superioare de licenţă : Codul și denumirea domeniului general de studii: 072 Tehnologii de fabricare și prelucrare : Codul și denumirea domeniului de formare profesională: 0721 Procesarea alimentelor : Codul şi denumirea specialităţii: 0721.2 Tehnologia produselor alimentare : Forma de organizare a învăţământului: învăţământ cu frecvenţă |
Authors: | Talpă, Serghei |
Keywords: | Tehnologia produselor alimentare Indici senzoriali la alimente |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | USARB |
Citation: | Talpă, Serghei. Curriculum la unitatea de curs Analiza senzorială a produselor alimentare : Ciclul I, studii superioare de licenţă : Codul și denumirea domeniului general de studii: 072 Tehnologii de fabricare și prelucrare : Codul și denumirea domeniului de formare profesională: 0721 Procesarea alimentelor : Codul şi denumirea specialităţii: 0721.2 Tehnologia produselor alimentare : Forma de organizare a învăţământului: învăţământ cu frecvenţă/ Serghei Talpă ; Univ. de Stat “Alecu Russo” din Bălţi, Fac. de Ştiinţe Reale, Economice şi ale Mediului, Catedra de Ştiinţe Fizice şi Inginereşti. – Bălţi : [s. n.], 2022. – 12 p. : tab. – Bibliogr.: p. 11-12. |
URI: | http://tinread.usarb.md:8888/jspui/handle/123456789/1786 |
Appears in Collections: | Tehnică.Tehnologie |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
anal_senzoriala.pdf | 795,73 kB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License