Browsing by Author Ceşko, Tatiana
Showing results 1 to 6 of 6
Issue Date | Title | Author(s) |
2023 | Curriculum la unitatea de curs „Tehnologia produselor alimentare IV” : Ciclul I, studii superioare de licenţă : Codul şi denumirea domeniului general de studiu: 072 Tehnologii de fabricare și prelucrare : Codul și denumirea domeniului de formare profesională: 0721 Procesarea alimentelor : Codul şi denumirea specialităţii: 0721.2 Tehnologia produselor alimentare : Forma de organizare a învăţământului: cu frecvenţă | Ceclu, Liliana; Ceşko, Tatiana |
2022 | Curriculum la unitatea de curs Analiza fizico-chimică a alimentelor și ambalajelor : Ciclul I, studii superioare de licenţă : Domeniul general de studiu: 072 Tehnologii de fabricare şi prelucrare : Specialitatea: 0721.2 Tehnologia produselor alimentare : Forma de învăţământ: cu frecvenţă | Talpă, Serghei; Ceşko, Tatiana |
2024 | Curriculum la unitatea de curs Siguranţa alimentelor şi produselor biotehnologice : Ciclul I, studii superioare de licenţă : Codul și denumirea domeniului general de studii: 072 Tehnologii de fabricare și prelucrare : Codul și denumirea domeniului de formare profesională : 0721 Procesarea alimentelor : Codul şi denumirea specialităţii: 0721.2 Tehnologia produselor alimentare : Forma de organizare a învăţământului: învăţământ cu frecvenţă | Paladi, Daniela; Ceşko, Tatiana |
2023 | Curriculum la unitatea de curs Tehnologia produselor alimentare V : Ciclul I, studii superioare de licenţă : Codul și denumirea domeniului general de studii: 072 Tehnologii de fabricare și prelucrare : Codul și denumirea domeniului de formare profesională : 0721 Procesarea alimentelor : Codul şi denumirea specialităţii: 0721.2 Tehnologia produselor alimentare : Forma de organizare a învăţământului cu frecvenţă | Rumeus, Iurie; Ceşko, Tatiana |
2022 | Curriculum la unitatea de curs Tehnologia uscării și păstrării produselor alimentare : Ciclul I - studii superioare de licenţă : Domeniul general de studiu: 072 Tehnologii de fabricare şi prelucrare : Specialitatea: 0721.2 Tehnologia produselor alimentare : Forma de învăţământ: cu frecvenţă | Talpă, Serghei; Ceşko, Tatiana |
2023 | Curriculum la unitatea de curs Tehnologii alimentare : Ciclul I, studii superioare de licenţă : Codul și denumirea domeniului general de studii: 072 Tehnologii de fabricare și prelucrare : Codul și denumirea domeniului de formare profesională: 0721 Procesarea alimentelor : Codul şi denumirea specialităţii: 0721.2 Tehnologia produselor alimentare : Forma de organizare a învăţământului: învăţământ cu frecvenţă | Talpă, Serghei; Ceşko, Tatiana |