Evenimente
>>> [23 noiembrie 2009] <<<

Crearea sălii de lectură NATO la Biblioteca Ştiinţifică a universităţii bălţene şi semnarea Protocolului de implementare a Proiectului respectiv, a fost scopul vizitei Excelenţei Sale, Dr. Violeta Motulaite, Ambasadoarea Republicii Lituania în Republica Moldova la Universitatea de Stat „A. Russo”  şi Biblioteca Ştiinţifică.   

       Centrul de Informare şi Documentare NATO din Chişinău,  Universitatea de Stat „A.Russo” şi  Ambasada Republicii  Lituania în Republica Moldova  sînt cei trei parteneri  care vor participa la realizarea Proiectului ce prevede promovarea informaţiei despre NATO, accesului la  resursele Internet pentru studenţii şi rezidenţii din Bălţi, precum şi din Nordul Republicii, cooperarea dintre Moldova şi NATO, la fel şi la alte informaţii de securitate şi politică internaţională. Inaugurarea oficială a  sălii de lectură NATO va avea loc în primul trimestru al anului 2010.

      „Exprimăm mulţumirile noastre pentru posibilitatea de a cunoaşte biblioteca Dvs şi sperăm la o colaborare de succes şi de lungă durată” a menţionat Doamna Dr. Violeta Motulaite  în Cartea OPINII, SUGESTII, GÎNDURI  ale musafirilor de onoare. [Foto]