La 9 aprilie remarcăm 75 de ani de la înfiinţarea Bibliotecii Republicane Ştiinţifice Agricole a Universităţii Agrare de Stat din Moldova   <<<

Incredibil de repede a trecut timpul de cînd în viaţa culturală de la începutul secolului XX, în anul 1933, a fost înfiinţată Biblioteca Universitară Agrară.

Aceasta instituţie a adunat un nucleu de profesionişti, talente bibliotecare aflate permanent în contact cu comunitatea academică şi bibliotecară din ţară şi din lume. În ultimii ani Biblioteca beneficiază de un manager energic, care împreună cu colectivul său asigură buna activitate şi succesul Bibliotecii.

Membră a Reţelei Internaţionale de Biblioteci Agricole AGLINET, membră a Retelei Internationale AgroWeb a tarilor Europei de Est si Centrale, Depozitară FAO în Moldova, Centru Naţional AGRIS, oferă bazele de date AGORA, AGRIS, CARIS, editează revista Info Agrarius, elaborează şi întreţine pagina AgroWeb Moldova - sînt doar cîteva din principalele realizări ale prestigioasei Biblioteci Ştiinţifice, centrate pe asigurarea accesului la informaţia agrară naţională şi internaţională.

Stimaţi colegi,

Vă felicităm din toată inima cu această aniversare, Vă dorim multă ambiţie, spirit organic, idei originale şi profunde, putere de muncă, să răspundeţi optim şi în continuare marilor momente. [Foto]